16.11.13

Greek kamaki VS Germanida gomena!

Η διάσημη Γερμανίδα playmate Regina Deutinger τα βγάζει όλα σε μια παραδοσιακή γερμανική μπυραρία...
 Εσύ πως θα μπορέσεις να δεις όλα τα προσόντα μιας γκόμενας από τη Γερμανία που μπορεί να γνωρίσεις στην Ελλάδα ή στη χώρα της. 
Πάντως μην το παίξεις όπως τα καμάκια του ’80... 

Αυτά θέλουν οι Γερμανίδες...


1. Εμείς οι Γερμανίδες από τη φύση μας έχουμε χάρη και ωραία κορμοστασιά. Τράβηξε τους ώμους σου πίσω και περπάτα με το κεφάλι ψηλά. Κοίταξε μας έντονα. Αυτή είναι μια εξαιρετική σωματική στάση που μας δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό μετράει πολύ!

2. Φέρσου ως ξένος αλλά με μέτρο. Οι Γερμανίδες τρελαινόμαστε για τους ξένους. Να είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας αλλά να μην το παρακάνεις.

3. Μην μεθύσεις. Ναι μπορεί οι Γερμανοί να περνούν έναν μήνα από τη ζωή τους γιορτάζοντας την μπύρα και να μεθοκοπούν αλλά εμείς οι Γερμανίδες δεν θέλουμε να το κάνουμε με κάποιον που είναι τύφλα.

4. Μην μας κάνεις μάθημα ιστορίας. Μην αρχίσεις τις αναλύσεις για το Β’ Παγκοσμίο Πόλεμο. Είναι ένα θέμα που μας ενοχλεί και άλλωστε δεν βγήκες με εκπρόσωπο του History Channel.

5. Χιούμορ με μέτρο. Ωραία τα αστεία, αλλά επειδή το χιούμορ μας είναι κάπως φλεγματικό και μιλάμε διαφορετική γλώσσα, καλό θα είναι να μην αρχίσεις τα ανέκδοτα. Αν μας κάνεις απλά να χαμογελάσουμε και να νοιώσουμε χαλαρά αρκεί...

6. Πρόσεχε τους τρόπους σου. Μας αρέσουν οι άντρες ιππότες. Να μας ανοιγεις την πόρτα, να μην τρως με τα χέρια, να είσαι gentleman...

7. Η γερμανική μουσική είναι πολύ σημαντικό πράγμα για εμάς. Η γκάμα είναι μεγάλη από τους κλασικούς Malcolm Mooney και Dumo Suzuki ως τους Tokyo Hotel και οι Wolfsheim. Αν αναφέρεις σε μια Γερμανίδα κάτι από τη μουσική κουλτούρα της τότε θα καταλάβει ότι έχεις ενδιαφερθεί για τη χώρα γενικότερα...  Μην μιλάς για πολιτική.

8. Μπορεί οι Γερμανοί να αγαπούν τις πολιτικές συζητήσεις και τα debate αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ερωτικό ραντεβού αυτά δεν χωρανε στη συζήτηση. Μην κάνεις το λάθος να αρχίσεις διάφορα για τη Μέρκελ και την οικονομική κρίση.

9. Ο καλύτερος τρόπος να ρίξεις μια γυναίκα είναι να την ακούς. Αν ακούσεις κάτι που δεν το "πιάνεις" -λόγω προφοράς ή λόγω γλώσσας- πες ευγενικά τι δεν κατάλαβες ή διαφορετικά απλά χαμογέλασε και συνέχισε την κουβέντα.


Πηγή: Playboy.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου