23.11.13

Τα "τρομερά "κορίτσια του KontraLive και πάλι κοντά μας !!!

 Δυναμική επιστροφή των αδελφών Μύτιλη μέσα από το διαδίκτυο
Μια νέα δημοσιογραφική προσπάθεια ξεκίνησε με το sknews.gr, με στόχο να ανταποκριθεί στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες για χρηστική και αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα της οικονομικής, επιχειρηματικής και εργασιακής καθημερινότητας.
Το sknews.gr είναι το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας της Σοφίας και της Ευδοκίας Μύτιλη. Με εγνωσμένη πείρα και αξιοπιστία μετά από την επί 3 συναπτά έτη δημιουργία και παρουσίαση της εκπομπής KontraLive και με επιτελείο συμβούλων και ειδικών για εργασιακά, ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα ξεκινάμε την προσπάθεια να γεμίσουμε το κενό στη χρηστική οικονομική ενημέρωση μέσω του internet.
Το sknews.gr θα ενημερώνεται διαρκώς με τις εξελίξεις που σχετίζονται με τα αντικείμενα που καλύπτει, ενώ μέσα από το site θα μπορείτε να στέλνετε σε εξειδικευμένους επαγγελματίες τις ερωτήσεις σας για τα θέματα που σας απασχολούν και θα λαμβάνετε απαντήσεις καθώς και κατευθύνσεις. Στο εγχείρημα αυτό θα θέλαμε τη στήριξη σας ώστε να μπορέσει να διαδοθεί και να επιτελέσει το ρόλο του, ενημερώνοντας και επιλύοντας προβλήματα.
Υ.Γ Newsmessinia
Στις αγαπητές φίλες Σοφία και Ευδοκία ευχόμεθα κάθε επιτυχία στο καινούργιο εγχειρημά τους (αν και είμεθα βέβαιοι ότι διαθέτουν τα απαραίτητα εχέγγυα από την τηλεοπτική τους πορεία ότι το "διαδικτυακό κοινό " θα τις "αγκαλιάσει" όπως τις "άγκαλιασε " και το τηλεοπτικό μέσα από την συχνότητα του Kontra channel επί τρία συναπτά έτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου