27.11.13

PUBLIC ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- Η ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 3/12/2013

Η Έλση Τσουκαράκη έρχεται την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στο Public Καλαμάτας στις 19.00 και μας συστήνει το νέο της μυθιστόρημα Βελούδινη συνωμοσία!

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα εκτυλίσσεται μέσα στη λαίλαπα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου όπου ο Νέστορας και ο Λέανδρος φυγαδεύονται από την πατρίδα τους και η ζωή τους ανατρέπεται ολοκληρωτικά.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Έλση Τσουκαράκη γεννήθηκε στο Κάιρο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από παιδί είχε τον τρόπο της να επικοινωνεί με τις λέξεις. Σπούδασε γερμανική και γαλλική φιλολογία. Δίδαξε σε σχολεία, ασχολήθηκε με μεταφράσεις, έγραψε διηγήματα και σενάρια, και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια γερμανικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αν και θεωρεί μεγάλη τύχη τη συναναστροφή με παιδιά και εφήβους, θα της άρεσε να δηλώνει «επάγγελμα: ονειροπόλα».
  
Και μην ξεχνάτε!
 Ο φιλανθρωπικός Μαραθώνιος βιβλίων συνεχίζεται στα 36 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα! Με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σας «τρέχετε» και εσείς στον αγώνα και μας βοηθάτε να στηρίξουμε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου