5.12.13

Χάθηκε η 16χρονη μαθήτρια Ραφαέλα-Αγάπη. Βοηθήστε

Συναγερμός έχει σημάνει από το Χαμόγελο του Παιδιού, με σκοπό να βρεθεί η 16χρονη Ραφαέλα - Αγάπη Τύπου, η οποία εξαφανίστηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από τη Βέροια Ημαθίας.
Με την εξαφάνιση της 16χρονης Ραφαέλας θα ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.
Η Ραφαέλα-Αγάπη Τύπου 16 χρόνων, εξαφανίστηκε την Τρίτη 4  Δεκεμβρίου από τη Βέροια Ημαθίας. Έχει ύψος 1,67 και βάρος 37 κιλά.
Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν το πρωί της περασμένης Τρίτης (04-12-2013), όταν έφυγε από το σπίτι της, που βρίσκεται στην Βέροια. Οι γονείς της ειδοποίοησαν την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, που για την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ραφαέλα – Αγάπη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια (ενδεχομένως να φοράει φακούς επαφής πράσινου χρώματος), ύψος 1,67μέτρα και βάρος 37 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο καρό μπουφάν, γαλάζια μπλούζα φούτερ, τζιν παντελόνι και μπότες καφέ με γούνα.

''Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη σχεδόν δύο 24ωρα μακριά από την οικογένεια της. Οι γονείς της Ραφαέλας - Αγάπης ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους...

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον  Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 116000, όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας'' καταλήγει η ανακοίνωση.

• Ονοματεπώνυμο: Ραφαέλα-Αγάπη Τύπου

• Ημερομηνία γέννησης:20/4/1997

• Χρώμα μαλλιών: Καστανά μακριά

• Χρώμα ματιών: Καστανά

• Ημερομηνία εξαφάνισης: 3/12/2013

Η μητέρα της 16χρονης Ραφαέλας που εξαφανίστηκε στην Βέροια κάνει έκκληση για όσους γνωρίζουν ή την έχουν δει κάπου να έρθουν σε επικοινωνία με το 'Χαμόγελο του Παιδιού'.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου