8.12.13

«Τρέχω… για το Καλαματιανό καρναβάλι 2014…»

Το 2ο Καλαματιανό καρναβάλι, αρχίζει…..πολύ νωρίς. 
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη μεγάλη προκαρναβαλική εκδήλωση, η οποία θα έχει μάλιστα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου περίπου 2 χιλιομέτρων που αντιστοιχεί κατά κάποιο τρόπο στην διαδρομή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με μουσικοχορευτικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώνουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας (ημιώροφος) καθημερινά από 19:00 έως 22:00.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. 
Στα σημεία αφετηρίας και τερματισμού θα υπάρχει μάλιστα «κουμπαράς» , όπου προαιρετικά οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε κάποια από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και οι εκπρόσωποι τους θα είναι παρόντες στην εκδήλωση. 
Η προσπάθεια για ένα καλύτερο καλαματιανό καρναβάλι έχει ξεκινήσει. Άμεσα «ανεβαίνει» στο διαδίκτυο και το επίσημο site του Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλη της ομάδας «Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού» στο Facebook, για να μαθαίνετε και από εκεί όλες τις δράσεις και τα νέα για την όλη διοργάνωση.
Το Καλαματιανό καρναβάλι …μπαίνει ξανά στη ζωή μας !!!!
Καρναβαλική Επιτροπή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου