30.12.13

Με εξήντα σφαίρες απο καλάσνικοφ γάζωσαν την κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

Με 60 σφαίρες απο καλάσνικοφ «γάζωσαν» την οικία του Γερμανού πρέσβη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, οι δράστες της νυχτερινής επιθεσης.Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομίια, τα συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, περισυνέλεξαν από το σημείο 60 κάλυκες των 7,62 χιλιοστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για εξέταση και βαλλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ασχολούνται με την υπόθεση, λόγω του μεγάλου αριθμού των σφαιρών, εκτιμούν οτι οι δράστες της επίθεσης χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ, ή άλλαξαν γεμιστήρα. Αυτό θα διευκρινιστεί από την έρευνα στην Εγκληματολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα, τα οποία προσέγγισαν την οικία του Γερμανού πρέσβη, περνώντας μέσα απο την πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Χίου και βγήκαν ακριβώς απέναντι απο το σπίτι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.Απο το σημείο αυτό, «γάζωσαν» την κατοικία, χωρίς να πυροβολήσουν τον αστυνομικό φρουρό, που ήταν μέσα στο φυλάκιο, έξω απο το σπίτι και είδε όλη την σκηνή, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Όλες οι σφαίρες χτύπησαν το σπίτι του πρέσβη στον τοίχο και στην εξωτερική είσοδο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ή σοβαρές ζημιές. Οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν πιθανόν με μοτοσικλέτες, προς την οδό Αποστολοπούλου.Απο τα έξι άτομα που προσήχθησαν αργότερα απο την περιοχή, δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι στιγμής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου