6.4.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ...Πέφτει ο Πο@@@ης ο ρελές !!!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !

ΟΡΓΙΟ ΡΕΜΟΥΛΑΣ με τις "υπηρεσίες καθαριότητας" των δημόσιων κτηρίων !

«Πάρτι» εκατομμυρίων ευρώ έχει στηθεί γύρω από την καθαριότητα και τη φύλαξη των δημόσιων νοσοκομείων, που μόνο το 2012 η συνολική δαπάνη ανήλθε σε περισσότερα από 107 εκατ. ευρώ....  Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που ενεχείρισε το υπουργείο Υγείας στους ελεγκτές της τρόικας, και αποκαλύπτει σήμερα η «Ημερησία του Σαββάτου», οι δαπάνες των νοσοκομείων για υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης παρουσιάζουν ανεξέλεγκτα μεγάλες αποκλίσεις, ακόμη και σε ομοειδή νοσοκομεία... Ενδεικτικό είναι το κόστος ανά νοσοκομειακή κλίνη, με τις διαφορές να κυμαίνονται από 92 ευρώ έως και 862 ευρώ, τον μήνα! 
Ήδη το υπουργείο Υγείας ελέγχει όλες τις συμβάσεις των νοσοκομείων με τα ιδιωτικά συνεργεία, ενώ στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει οι συμβάσεις που παρουσιάζουν υπερδιπλασιασμό του κόστους καθαριότητας και φύλαξης. Πρόσφατα μάλιστα εστάλη εγκύκλιος προς όλα τα νοσοκομεία, όπου μεταξύ άλλων, το υπουργείο ζητά από τις διοικήσεις να μειώσουν το κόστος για υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης κατά 20%-25%.
Σοβαρές παρατυπίες στις συμβάσεις έχουν διαπιστώσει και οι επιθεωρητές υγείας, οι οποίοι στην τελευταία έκθεσή τους προτείνουν την «έγκαιρη και σωστή σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και τη διενέργεια ενιαίων διαγωνισμών».
Τα στοιχεία που κατέγραψε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας, το ESY.net είναι πλήρως αποκαλυπτικά. 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, οι υπηρεσίες καθαριότητας κυμαίνονται από 17 ευρώ έως και 150 ευρώ -κατά μέσο όρο- μηνιαίως ανά ασθενή, ανάλογα με το νοσοκομείο. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι το κόστος ανά νοσοκομειακή κλίνη δεν είναι κοινό για τα νοσοκομεία -τουλάχιστον για τα ομοειδή- και κυμαίνεται από 92 ευρώ έως και 862 ευρώ τον μήνα! Ακριβότερα στοιχίζει η καθαριότητα για τις κλίνες στις οφθαλμιατρικές κλινικές (862 ευρώ) και φθηνότερα στα ψυχιατρικά νοσοκομεία (92 ευρώ).
Πιο αναλυτικά, από τα παιδιατρικά νοσοκομεία, το Παίδων Πεντέλης διαθέτει τις πιο ακριβοπληρωμένες... καθαρές κλίνες αφού το 2012 πλήρωνε κάθε μήνα 493 ευρώ ανά κλίνη, κατά μέσο όρο. 

Η ίδια δαπάνη στο Παίδων Αγία Σοφία ανέρχεται στα 331 ευρώ ανά κλίνη και στο Αγλαΐα Κυριακού είναι μόλις 292 ευρώ, μηνιαίως. Αντίστοιχα, το κόστος καθαριότητας ανά ασθενή για το Παίδων Πεντέλης το ίδιο διάστημα είναι 89,73 ευρώ κατά μέσο όρο, όταν στο Παίδων Αγία Σοφία είναι 48,59 ευρώ και στο Αγλαΐα Κυριακού 59,92 ευρώ. Υψηλότερη δαπάνη

Στα γενικά - πανεπιστημιακά νοσοκομεία, ξεχωρίζουν το Οφθαλμιατρείο και το Θριάσειο στα οποία καταγράφεται η υψηλότερη μηνιαία δαπάνη, κατά μέσο όρο, ανά κλίνη. Το πρώτο με μόλις 10 κλίνες δαπανά 862 ευρώ και το δεύτερο με 381 κλίνες δαπανά 625 ευρώ, τον μήνα ανά κλίνη. Εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα για το Νοσοκομείο Κέρκυρας με 208 κλίνες και 610 ευρώ μηνιαίο κόστος ανά κλίνη.
Επίσης, το Τζάνειο με 441 κλίνες είναι από τα νοσοκομεία που πληρώνουν ακριβά τα καθαρά κρεβάτια με 433 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη. Ακολουθεί το Αττικόν (605 κλίνες) με 401 ευρώ το μήνα, ανά κλίνη.
Στην περιφέρεια, τα «σπάταλα» νοσοκομεία σε ό,τι αφορά την καθαριότητα είναι στο Διδυμότειχο (120 κλίνες) με 410 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη, στην Κομοτηνή (209 κλίνες) με 433 ευρώ και στη Θήβα (60 κλίνες) 404 ευρώ, μηνιαίως η κλίνη.
Η Πολυκλινική με 120 κλίνες πληρώνει 473 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη ή 84,56 ευρώ ανά νοσηλευόμενο ασθενή. Το «Αγία Όλγα» με 279 κλίνες πληρώνει 274 ευρώ τον μήνα το καθαρό κρεβάτι ή 49,85 ευρώ ανά νοσηλευόμενο ασθενή.
Το «Αμαλία Φλέμινγκ» με 233 κλίνες πληρώνει 467 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη για υπηρεσίες καθαριότητας ή 86,52 ευρώ ανά νοσηλευόμενο ασθενή. Αντίστοιχα, το Ιπποκράτειο της Αθήνας με 478 κλίνες πληρώνει κατά μέσο όρο 297 ευρώ το καθαρό κρεββάτι ή 43,22 ευρώ ανά νοσηλευόμενο ασθενή.
Ο Ευαγγελισμός με 933 κλίνες πληρώνει 468 ευρώ το μήνα ανά κλίνη ή 87,15 ευρώ ανά νοσηλευόμενο και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με 912 κλίνες πληρώνει μόλις 151 ευρώ κατά μέσο όρο μηνιαίως ανά κλίνη ή 34,15 ευρώ νοσηλευόμενο.
Αντίστοιχα, το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων με 873 κλίνες δαπανά κάθε μήνα κατά μέσο όρο 251 ευρώ ανά κλίνη ή 42,16 ευρώ ανά νοσηλευόμενο.
Στον αντίποδα τα νοσοκομεία που δαπανούν ελάχιστα για υπηρεσίες καθαριότητας είναι στα Κρέστενα (43 κλίνες) 17 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη, στη Νεάπολη (20 κλίνες) με 7 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη, στο Κιλκίς (208 κλίνες) 6 ευρώ κόστος ανά κλίνη τον μήνα, στη Βέροια (183 κλίνες) επίσης 6 ευρώ και στη Κω (59 κλίνες) 4 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη.
Διαφορές και στη φύλαξη
Μεγάλες αποκλίσεις στις δαπάνες που αφορούν τις υπηρεσίες φύλαξης προκύπτουν από τα ίδια στοιχεία μεταξύ των νοσοκομείων. Ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει το κάθε νοσοκομείο (γενικό, πανεπιστημιακό, παιδιατρικό κ.α.), η δαπάνη για τα ιδιωτικά συνεργεία φύλαξης κυμαίνεται από 0,02 ευρώ έως και 21,74 ευρώ τον μήνα ανά ασθενή.
Σε ό,τι αφορά, πάντως, τη δαπάνη ανά κλίνη, πρώτο και με διαφορά είναι το Νοσοκομείο Πύργου (διαθέτει 138 κλίνες), το οποίο πληρώνει κάθε μήνα 201,94 ευρώ την κλίνη κατά μέσο όρο.
Ακολουθεί το Νοσοκομείο της Κορίνθου (195 κλίνες), όπου η φύλαξη ανά κλίνη κοστίζει κατά μέσο όρο 173, 22 ευρώ. Αντίστοιχα, στο Θριάσιο (381 κλίνες) το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 160,72 ευρώ.
Ελάχιστα ποσά δαπανούν για υπηρεσίες φύλαξης τα νοσοκομεία: Αγία Όλγα (279 κλίνες) με 0,46 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη, το μαιευτήριο Έλενα (440 κλίνες) με 0,09 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη, το Αμαλία Φλέμινγκ με 0,62 ευρώ, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» με 0,78 ευρώ. Επίσης, το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αγιος Σάββας δαπανά 0,37 ευρώ, το Νοσοκομείο Νάουσας 0,46 ευρώ και το Σερρών 0,33 ευρώ τον μήνα ανά κλίνη.

  • Ενδεικτικό είναι το κόστος ανά νοσοκομειακή κλίνη, με τις διαφορές να κυμαίνονται από 92 ευρώ έως και 862 ευρώ, τον μήνα!
  • Η δαπάνη για τα ιδιωτικά συνεργεία φύλαξης παρουσιάζει διαφορές από 0,02 ευρώ έως και 21,74 ευρώ τον μήνα ανά ασθενή. 
  • πηγή: Ημερησία

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες;Και δη στο sex!

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές την κλασική πια φράση, ο έρως χρόνια δεν κοιτά και αν μας ρωτάτε, είναι πέρα για πέρα αλήθεια!
Όχι μόνο από την πλευρά της γυναίκας, που είναι αρκετά συνηθισμένο, ίσως και κάποιες φορές να επιβάλλεται ο άντρας να είναι μεγαλύτερος, αλλά και από τη πλευρά του άντρα!
Τυχαία νομίζετε ότι τα τελευταία χρόνια τα γνωστά σε όλους κούγκαρ φυτρώνουν σαν τα ραπανάκια;
Για όσους φυσικά δεν γνωρίζετε τι είναι κούγκαρ, σας ενημερώνουμε ότι είναι η ώριμη και σέξι γυναίκα η οποία έχει σχέση ή κάνει πάντα σχέσεις με αρκετά μικρότερους άντρες!
 Και αν για τη γυναίκα μπορούμε λίγο πολύ να αντιληφθούμε τους λόγους της επιλογής αυτής, για τους άντρες δεν έχουμε ακόμα καταλήξει τι είναι αυτό που τους κάνει να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες!
Μέχρι τώρα βέβαια, γιατί εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα και σας παρουσιάζουμε τα… ευρήματα!
Δώστε βάση λοιπόν!
1.Θέμα… αριθμών: Τα πράγματα είναι απλά και κυρίως πρακτικά:
Όσο μεγαλύτερη είναι μία γυναίκα, τόσες περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει! Αν μάλιστα έχει και κανά διαζύγιο στο ενεργητικό της, τότε παίρνει έξτρα πόντους! Θεωρούμε φυσικά αυτονόητο το γιατί ένας άντρας να προτιμά μία μεγαλύτερη γυναίκα στο κρεβάτι σε σχέση με μία πιτσιρίκα, η οποία μπορεί να τα έχει όλα σφριγηλά, αλλά δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται!
Είπαμε, το θέμα είναι καθαρά πρακτικό!
 Επιπλέον, έχουν δει τόσα πολλά τα ματάκια τους, που είναι σε θέση να χειρίζονται πολύ πιο εύκολα καταστάσεις.
Αφήστε δε που συνήθως έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους παρτενέρ, δικό τους αμάξι και σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κρεμαστούν από πάνω τους!
2.Ξέρουν τι θέλουν: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα
που ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι της γίνεται!
Έπειτα από τόσα χρόνια εξάσκησης, έχει πια μάθει τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι.
Από το τι ζητάει στο sex και από έναν άντρα, μέχρι τι θέλει από μία σχέση. Επιπλέον, λόγω της εμπειρίας έχουν την ικανότητα απλά να φέρνουν τα πράγματα στα νερά τους και τελικά να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς καν να το έχουν ζητήσει!
Μεγάλο επίσης θετικό, είναι ότι έχουν απαλλαγεί από πάσης φύσεως ανασφάλειες και κόμπλεξ ενώ σίγουρα δεν θέλουν γάμο γιατί πολύ απλά έχουν ήδη στο ενεργητικό τους, τουλάχιστον έναν!
3.Ξέρουν τι θέλουν… οι άντρες: Μπορεί ποτέ να μην μάθουμε επακριβώς τι είναι
αυτό που θέλουν οι άντρες, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα 40 ετών ξέρει πολύ περισσότερα από μία γυναίκα 20.
Δεν είναι φυσικά μόνο λόγω ηλικίας αλλά κυρίως βιωμάτων!
Όταν μάλιστα η 40άρα έχει κάνει και τη ζωούλα της, και έχει δει και 5 πράγματα παραπάνω, τότε μπορεί με αρκετά μεγάλη ευκολία να καταλάβει τι θέλει ένας άντρας και τι όχι.
Αρκεί μία συζήτηση ή μία έξοδος για ποτό. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ωραίο είναι να το εξηγούν στις πιο μικρές, αλλά καμιά φορά οι άντρες απλά βαριούνται!
4.Απολαμβάνουν το sex: Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Δεν έχουν στο μυαλό τους το μετά γιατί πολύ απλά δεν τις αφορά!
Το μόνο που τις νοιάζει είναι το τώρα και το πώς να περάσουν καλά.
Εν αντιθέσει με την νεότερη γυναίκα, η οποία κάνει ολόκληρα σενάρια μετά από ένα sex και μόνο, η μεγαλύτερη πολύ απλά αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν.
Στο κάτω κάτω, ούτε να παντρευτεί βιάζεται ούτε και να κάνει μία σοβαρή σχέση. Το μόνο που τη ενδιαφέρει είναι η δική της ευχαρίστηση. Queen.gr

ΣΟΚ και ΝΤΡΟΠΗ -Πρώτη η Ελλάδα στις αμβλώσεις… ανηλίκων!

Του Γιάννη Ντάσκα
«Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η σεξουαλική παρενόχληση και η αποπλάνηση ανηλίκων κάτω των 18 ετών στα σχολεία αλλά μέσα στην κρίση τα περιστατικά υποβαθμίζονται και από το περιβάλλον όπου διαδραματίζονται και επικοινωνιακά.
Σκεφτείτε ότι στην τελευταία διετία η Ελλάδα πέρασε στην πρώτη θέση των αμβλώσεων που πραγματοποιούν κορίτσια ηλικίας από …14 έως 16 ετων»! 
Αυτό μας είπε αρμόδιος των διωκτικών αρχών όταν τον ρωτήσαμε για την αφορμή με την οποία χθες οργανώθηκε τηλεδιάσκεψη σε 8…δημοτικά σχολεία με θέμα τους κινδύνους από το διαδίκτυο.
Μας εξήγησε ότι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι βρίσκονται σήμερα στο διαδίκτυο γιατί ότι αρχίζει σε άλλους χώρους συνήθως ολοκληρώνεται μέσω του διαδικτύου μακριά από τα βλέμματα των μεγάλων.Η αντίστροφα.
Ως παράδειγμα μας ανέφερε περίπτωση στο Δήμο Νίκαιας καθηγητής αποπλάνησε μαθήτρια ,η οποία έμεινε έγκυος και οι συνέπειες γαι τον καθηγητή ήταν να πληρώσει την άμβλωση και να φροντίσει να περάσει τα μαθήματα η μαθήτρια! 
Οι γονείς της μαθήτριας εξαναγκάστηκαν(;) στη σιωπή για «να μην κάνει κακό όνομα η κόρη τους»!
Στην τηλεδιάσκεψη ο άνθρωπος που ευαισθητοποίησε την ελληνική κοινή γνώμη όσο κανείς στα εγκλήματα αυτά,ο Μανώλης Σφακιανάκης έκανε ενημέρωση στους μαθητές για τους κινδύνους και για τους τρόπους αντίδρασής τους.Ενημέρωση φυσικά έγινε και στους καθηγητές.
Απόδειξη του τεράστιου ενδιαφέροντος είναι οτι στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος …χίλιοι εκατό(1100) μαθητές και καθηγητές απο σχολεία ,όπως του Παλαιού Φαλήρου,του Δήμου Αθηναίων,του Ρέντη της Αλιάρτου και απο ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά τα άλλα πολιτικοί και δημοσιογράφοι ασχολούνται νυχθημερόν με «σπουδαία» θέματα και όχι τέτοια.
Και σπουδαία είναι οι κάθετες και οι οριζόντιες δομές της σοσιαλδημοκρατίας όταν αυτές τέμνονται με τις αντίστοιχες της χριστιανοδημοκρατίας και ύστερα και οι δυο μαζί πιάνουν αυγά κροκοδείλων και τα κουρεύουν με την ψιλή για να βγουν γερά κροκοδειλάκια….paraskhnio.gr

Ελληνική παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν !!!

Για άλλη μια χρονιά, η 5η λεωφόρος του Μανχάταν θα γεμίσει με γαλανόλευκες ελπίδες και ελληνικές φωνές, στέλνοντας μηνύματα στήριξης και περηφάνιας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας, εκατοντάδες φορείς της Ομογένειας (σχολεία, ομοσπονδίες, κοινότητες, σύλλογοι, φοιτητικές οργανώσεις και ιδρύματα), καθώς και δεκάδες άρματα και μπάντες θα συμμετάσχουν στην παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο και θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ Τελετάρχης Γιώργος Βενιζέλος
Η φετινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θα έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Με την αποφασιστικότητά τους, οι Έλληνες θα ξεπεράσουν την κρίση». 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τελετάρχης της παρέλασης, την οποία διοργανώνει σε ετήσια βάση η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, θα είναι ο ελληνικής καταγωγής ( Μεσσήνιος ) βοηθός διευθυντής του FBI στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Βενιζέλος και επίτιμη τελετάρχης η καθηγήτρια Αθηνά Δημητρίου, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του συζύγου της, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και για αρκετά χρόνια ήταν δυναμικό στέλεχος της Ομοσπονδίας και εκ των βασικών εκφωνητών στην παρέλαση.
Όπως κάθε χρόνο, την παρέλαση θα ανοίξει άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, ενώ για πρώτη φορά -λόγω της οικονομικής κρίσης- δεν θα συμμετάσχει διακομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων. Τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου θα εκπροσωπήσουν οι διπλωματικές και προξενικές αρχές, ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος Αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως ο δήμαρχος της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.
 Νωρίτερα, θα τελεστεί θεία λειτουργία και πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και αμέσως μετά η καθιερωμένη δεξίωση στο ξενοδοχείο «Πιερ», όπου θα απευθύνουν χαιρετισμούς επίσημοι προσκεκλημένοι, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό.

Με ένα τσιγάρο στο στόμα .....

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα πάρκο στη Σαγκάη πριν 7 μέρες.
Οι γονείς που είναι ξαπλωμένοι στο γρασίδι αποφάσισαν ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να δώσουν στον γιο τους ένα τσιγάρο για να τους αφήσει στην ησυχία τους.
Οι γονείς όταν το αγόρι μετά από μερικές ρουφηξιές πνίγηκε στο βήχα, απλά....
γέλασαν και κυλίστηκαν στο έδαφος....
.i-diadromi.gr



 

ΡΙΟ - Άνοιξαν τα διόδια της Γέφυρας οι φοιτητές - Ένταση με την Αστυνομία !

 Η ΕΙΔΗΣΗ
Φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου, πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει, συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά".
Ενταση επικράτησε πριν από λίγο στην κινητοποιήση των φοιτητών των ΤΕΙ στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, όταν οι σπουδαστές αντιλήφτηκαν ότι η αστυνομία της Αιτωλίας δεν άφηνε τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν στη Γέφυρα και τα εξέτρεπε για υποχρεωτικό πέρασμα από τα φέρυ-μποτ της πορθμειακής γραμμής.
Οι φοιτητές, που μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Γέφυρας είχαν προγραμματίσει να λήξουν την κινητοποίηση στις 4 μ.μ., ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τη γέφυρα αν δεν αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και δεν σταματήσει η εκτροπή των οχημάτων στα φέρυ-μποτ.
Οπως δηλώνουν οι σπουδαστές, στόχος της κινητοποίησης δεν είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, γι' αυτό άλλωστε έχουν ανοίξει τα διόδια ώστε να περνούν ελεύθερα τα οχήματα, αλλά η ενημέρωση του κόσμου και το μοίρασμα φυλλαδίων.

 Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ από Αναγνώστη του Newsmessinia !

Eρχόμενη  σήμερα  από  Γιάννενα  διάβασα  σε site πως φοιτητές  από  Πάτρα  Μεσολόγγι  κ Αγρίνιο  είχαν  καταλάβει  την γέφυρα  Ρίου- Αντιριου  για διαμαρτυρία  λογω τοy  σχεδίου Αθηνά  κ πως η διέλευση  ήταν   δωρεάν  μέχρι  τις 6 το απόγευμα...
Όμως η Αστυνομία  είχε   άλλα  σχέδια...
Έκλεισε με 4 κλούβες  των  ΜΑΤ τις 2 εισόδους  της  γέφυρας  και  ανάγκαζε  τον κόσμο  να περάσει  με  φερρυ μπότ  απέναντι   λέγοντας  πως η διέλευση  της  γέφυρας  ήταν επικίνδυνη .....και  σε έναν  οδηγό  που το παιδάκι  του  είχε  χαρτί  από  γιατρό  να μεταφερθεί  στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ  λογω  υψηλού  πυρετού  του απάντησε  ένας αστυνομικός  να πάει  στο νοσοκομείο  στο Μεσολόγγι...
Αυτά  είναι  τα χάλια  μας!

*ΕΜΕΙΣ ΤΙ  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ !!!

Αντ.Ρέμος: notis ΜΑΖΕΨΟΥ ! καληνύχτα ...

Ο Αντώνης Ρέμος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο
twitter σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη.


"Διάβασα κάπου, κατα λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Kαληνύχτα..." ήταν το ιδιαίτερα αιχμηρό μήνυμα του Αντώνη Ρέμου.

 Το tweet του Αντώνη Ρέμου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των παρακάτω δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη:

 "Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα.
Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει.
 Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι  ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου.
Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος".

Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με την προβολή ενός αποσπάσματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός", στο οποίο καθώς τραγουδάει την επιτυχία του "Η πλατεία" κάνει ένα ναζιστικό χαιρετισμό. Βέβαια, όπως έγινε ύστερα γνωστό, η πλευρά του τραγουδιστή ισχυρίζεται πως η κίνηση αυτή αποτελεί χλευασμό προς το ναζιστικό και φασιστικό ιδεώδες και όχι υποστήριξή του.

Βουλευτής Χ.Α.: Αν τους πετάξουμε στην θάλασσα, εμείς θα φταίμε;

Ένταση στην Ζάκυνθο με αποδοκιμασίες κατά της Χρυσής Αυγής!!!
Με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, στην Ζάκυνθο, φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και προκλήθηκε ένταση.
Όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής τότε ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την αστυνομία που ήταν από νωρίς στην περιοχή και είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους, να αποτρέπει τα χειρότερα.
Ο Ι.Λαγός ζήτησε να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος, ενώ είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας: «Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα!

Μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την πεθερά του, ο 26χρονος Μίροσλαβ Μίλιτς επιτέθηκε με αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της γυναίκας.

Από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Παρόλα αυτά, ο γαμπρός «ξαναχτύπησε» και προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά και πάλι αστόχησε.

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Ο τραγουδίστης Θάνος Καλλίρης κάνει έξωση στα παιδιά και την γυναίκα του ...

Ο τραγουδίστης Θάνος Καλλίρης με αίτηση που κατέθεσε, ζητά την έξωση της σύζύγου του, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, και των δύο του παιδιών από το σπίτι ιδιοκτησίας του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Το ... δημοσίευμα αναφέρει: " Έξωση από το σπίτι ιδιοκτησίας του, όπου κατοικούν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο του παιδιά ζήτησε με αίτηση που εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης.

Παράλληλα, συνεκδικάστηκε αίτημα της συζύγου για παροχή διατροφής προς τα παιδιά του. 

Όπως αναφέρει η πλευρά της τελευταίας, ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν καταβάλλει διατροφή για τα δύο του παιδιά, ηλικίας 14 και 8 ετών, αλλά επιπλέον ζητά από την εν διαστάσει σύζυγό του, χαμιλόμοσθη δημόσια υπάλληλο, και τα παιδιά του να εγκαταλείψουν τη μεζονέτα στην οποία κατοικούν από τη γέννησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εκ των δύο παιδιών του κ. Καλλίρη πάσχει από σοβαρά κινητικά προβλήματα με αναγνωρίσιμο ποσοστό αναπηρίας 67%.

Ο τραγουδιστής στην αίτησή του επικαλείται ότι ζει σε συνθήκες φτώχειας και ότι δεν συμπληρώνει ούτε τα ένσημά του για τη θεώρηση του βιβλιαρίου του από το ΙΚΑ.
 

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει εισοδήματα και βιώνει τη φτώχεια, κατοικεί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Κηφισιά.

Ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του δύο διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει, ενώ το ένα το απέκτησε το 2010. 

Είναι δε εντυπωσιακό ότι στα παιδιά του έχει να καταβάλει διατροφή για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η αίτηση να απομακρυνθούν τα παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του από το ακίνητο που κατοικούν γίνεται προκειμένου να ενοικιαστεί το ακίνητο και να μπορεί έτσι ο κ. Καλλίρης να καταβάλλει διατροφή.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι συνήθης, δηλαδή να ζητείται η έξωση των παιδιών από το σπίτι όπου κατοικούν από τον ίδιο τους τον πατέρα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - «Βολεύτηκε» … και ο Κωτσιόπουλος !

Γράφει ο Μεσσήνιος
Όταν έχεις ….μπάρμπα στην Πύλο !!!
Ακόμα μια «αξιοκρατική  τοποθέτηση » Μεσσήνιου  Πολιτευτή  στον κρατικό μηχανισμό !
Με απόφαση του Υπουργού  Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Πελοποννήσου  Αγγελος Κωτσιόπουλος αναλαμβάνει την θέση του γενικού διευθυντή στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων…..
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Φωτογραφία-Ντοκουμέντο: Εμφανίστηκαν άγγελοι στο Άγιον Όρος!

Στην φωτογραφία αυτή που είναι αναμνηστική των προσκυνητών στο Άγιον Όρος μπορείτε να δείτε την παρουσία μικρών Αγγέλων. 
Σύμφωνα με το Αγιορείτικο Βήμα την φωτογραφία τράβηξε ένας γέροντας λέγοντας στους προσκυνητές:  
"Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".
Οι προσκυνητές όταν εμφάνισαν την φωτογραφία, είδαν ότι πίσω τους υπήρχαν Άγγελοι... newsbomb.gr


Θρίλερ στο Τούνελ! Στα ίχνη της μικρής Αννούλας 32 χρόνια μετά;

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η εκπομπή αυτής της Παρασκευής, με την Αγγελική Νικολούλη να εστιάζει σε μία υπόθεση εξαφάνισης παιδιού, που συνέβη πριν τρεις δεκαετίες.
Το κοριτσάκι φέρεται να έπεσε θύμα απαγωγής στη Μάνη, όταν ήταν δύο ετών.

Μια γυναίκα είδε τις φωτογραφίες που έπαιζαν στην εκπομπή και σύμφωνα με την ίδια, η μικρή Αννούλα στις φωτογραφίες είναι... ίδια εκείνη!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κοπέλα σοκαρισμένη, έστειλε φωτογραφίες δικές της, από τη βάφτισή της και άλλες,

και... όλοι συμφώνησαν ότι αν μη τι άλλο, έχει πολλά κοινά στοιχεία με το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε τότε από τη Μάνη. Μάλιστα, ταιριάζει και η ηλικία τους αλλά και άλλα στοιχεία όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη που μίλησε μαζί της.

Η κοπέλα δέχθηκε να κάνει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το χαμένο κοριτσάκι, που η οικογένειά του ψάχνει εδώ και τρεις δεκαετίες...

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή, που έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 26,1%. zappIT.gr

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ -Απατεώνες έταζαν επιδότηδη "Ρήμαξαν " πολίτες !

Πλήθος ανυποψίαστων πολιτών ξεγελάστηκαν και έδωσαν στους απατεώνες που παρίσταναν τους υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης χρηματικά ποσά που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ για τους εγκριθεί επιδότηση από το ΕΣΠΑ για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας ένας 40χρονος κι ένας 52χρονος οι οποίοι, σύμφωνα με το newsit,  εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους έπαιρναν τεράστια χρηματικά ποσά υποσχόμενοι χρηματοδότηση για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι ανωτέρω, προσέγγιζαν ανυποψίαστους πολίτες, και με την ψεύτικη ιδιότητα των υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίοι ήταν δήθεν υπεύθυνοι για τη διαχείριση προγράμματος κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων σε εκτάσεις του Ελληνικού Δημοσίου μέσω προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α.-Ευρωπαϊκών Κονδυλίων, τους έπειθαν να τους δώσουν χρηματικά ποσά, ύψους 12.807 ευρώ, προκειμένου να υπαχθούν στα εν λόγω προγράμματα.
- Υλικοτεχνικός εξοπλισμός μεγάλης αξίας όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επαγγελματικά εκτυπωτικά μηχανήματα, είδη εξοπλισμού γραφείου
- 42 συμβάσεις έργου, υποψήφιων «πελατών»
- Πλήθος αποδείξεων είσπραξης τραπεζικών επιταγών σε ονόματα διάφορων πελατών
- Πλήθος εγγράφων που αφορούν σε αναλύσεις υπό εξέλιξη έργων υποψήφιων «πελατών» μαζί με δικαιολογητικά
- Βιβλιάρια καταθέσεων
- Διάφορα μέσα αποθήκευσης ψηφιακού υλικού (σκληροί δίσκοι, usb)
- 6 πιστωτικές κάρτες
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
- Χρηματικό ποσό -350- ευρώ
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε γραφείο που διατηρούσαν οι συλληφθέντες στην Καλλιθέα, σε δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε σαν κατοικία ο 40χρονος και στην κατοικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί η εξαπάτηση πλήθους πολιτών, από τους οποίους οι δράστες έλαβαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 311.037,62 ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πολιτών που εξαπατήθηκαν από τα συγκεκριμένα άτομα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΕΟ !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΤΕΛΟΣ. 
Πέρασαν τρεις μήνες, για να καταλάβει η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός κ. Χατζηδάκης ότι έπρεπε να δώσουν παράταση στην προθεσμία απόκτησης πιστοποίησης για τα δημόσια ΚΤΕΟ. 
Το αποτέλεσμα αυτής μέχρι τώρα πολιτικής ήταν να χαθούν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα της χώρας. 
Τροπολογία που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης και Βασίλης Κεκέρογλου από τις 6-3-13 ψηφίστηκε την Πέμπτη, 5-4-13, παρατείνοντας για δεκατέσσερις ακόμα μήνες την προθεσμία απόκτησης πιστοποίησης από τα δημόσια ΚΤΕΟ.
Ζητάμε να ανοίξουν άμεσα τα δημόσια ΚΤΕΟ, να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους και η Περιφέρεια και το Υπουργείο να προχωρήσουν άμεσα στην πιστοποίηση των δημοσίων ΚΤΕΟ, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα ακόμα, ούτε ένα ευρώ ακόμα από τα δημόσια έσοδα. 

Επιπλέον ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία και να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 
Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Τα δημόσια ΚΤΕΟ είναι η πιο κερδοφόρα δημόσια υπηρεσία και μαζί μ’ αυτή κινδυνεύουν με ιδιωτικοποίηση όλες οι κερδοφόρες δημόσιες υπηρεσίες.  
Οι εργαζόμενοι όμως δεν πρόκειται να το επιτρέψουν αυτό, όπως και δεν επέτρεψαν με τους αγώνες της ομοσπονδίας και των τοπικών συλλόγων τους την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΚΤΕΟ.

                     Δημήτριος Γ. Φαββατάς
                    Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων
                                 Π.Ε. Μεσσηνίας

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - Είχα προβλέψει τον Σεισμό της των 5.2 της Κρήτης !

Ισχυρή σεισμική δόνηση στις 14:26 μετά το μεσημέρι έγινε αισθητή στις περισσότερες περιοχές της Κρήτης.
Το μέγεθος του σεισμού, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν 5,2 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρό του εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή, σε απόσταση 353 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας, μεταξύ Χανίων και Ρεθύμνου, ενώ το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 24 χιλιόμετρα.
Η δόνηση διήρκεσε για αρκετά δευτερόλεπτα και δημιούργησε ανησυχία στους κατοίκους του νησιού, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν ζημιές.

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ !!!

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ
από spiros » Παρ Μαρ 08, 2013 12:01 pm

Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 7 Απριλίου 2013
Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

2013-02-13 00:10:14.0 38.03 N 118.05 W 12 5.1 NEVADA
http://static2.emsc.eu/Images/EVID/30/3 ... gional.jpg

αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μεσαίου μεγέθους στην
Ελλάδα, γύρω στις 7 Απριλίου 2013
Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 3 Απριλίου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή
σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

---------------------------------------------------------------------------

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

Event id: evs3_20130406112606
Or. Time: 06/04/2013  11:26:06 (GMT)
Magnitude: 5.1 ML
Latitude: 34.74°N
Longitude: 24.10°E
Depth: 10.0 km
Location: 10 Km S from Gavdhos Crete Greece

Με αυτή την θεωρία www.tsiapas.gr  μπορείτε να προβλέπετε τους σεισμούς τις εκρήξεις ηφαιστείων, να προσδιορίζετε
που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνεύετε όλα τα γεωλογικά και
γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα. (Δημιουργία – δομή και
απόσπαση Σελήνης – αρχική ήπειρος και διάσπαση αυτής κ.α.)
 

Magnitudemb 5.2
RegionCRETE, GREECE
Date time2013-04-06 11:26:08.0 UTC
Location34.73 N ; 24.02 E
Depth40 km
Distances361 km S of Athens, Greece / pop: 729,137 / local time: 14:26:08.0 2013-04-06
122 km SW of Irákleion, Greece / pop: 137,154 / local time: 14:26:08.0 2013-04-06
81 km SW of Réthymnon, Greece / pop: 29,907 / local time: 14:26:08.0 2013-04-06
63 km SE of Palaiochóra, Greece / pop: 2,372 / local time: 14:26:08.0 2013-04-06

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη έρχεται στην Ελλάδα!



Η αγαπημένη του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, έρχεται στην Ελλάδα.
Το μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έρθει στην χώρα μας στις 14 Απριλίου για να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού που ξεκινάει όπως είπε και ο master του styling και των PR Χάρης Σιανίδης ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε την καλλονή να έρθει. 
 «Τη γνώρισα, είναι πολύ απλή, πολύ συνεσταλμένη και θέλει πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα. Έχει ακούσει και πάρα πολλά για την Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.

Η Irina μετά την παρουσία της στο πάρτι, θέλει να γνωρίσει και τη νυχτερινή ζωή της χώρας μας και έτσι έχει ήδη κλειστεί το πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για να γνωρίσει και τι σημαίνει ελληνικό γλέντι.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους (8-9 μποφόρ), τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, θυελλώδεις άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν αύριο Κυριακή αρχικά στο Αιγαίο (από νότιες διευθύνσεις) και από το απόγευμα στα δυτικά και νότια (από δυτικές διευθύνσεις). Τη Δευτέρα ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν σταδιακά στη χώρα και μόνο στα νότια θα διατηρηθούν δυτικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.

Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας προβλέπονται αύριο κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια. Τη Δευτέρα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν αλλά τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πρώτης από αύριο και από τα βόρεια (5 με 7 βαθμούς Κελσίου), η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως τη Δευτέρα.

Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε αλβανική ταινία !!!

Σε αλβανική ταινία-θρίλερ, πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος. 
Το εν λόγω θρίλερ, έχει τίτλο «Ξημέρωμα» και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους. 
Εκτός από τον δημοφιλή ηθοποιό, στη συγκεκριμένη ταινία πρωταγωνιστούν και αρκετοί Έλληνες, μεταξύ των οποίων, η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα αλλά και ο Λαέρτης Βασιλείου.
paraskhnio.gr

ΜΕΣΣΗΝΗ - " Τσίμπησαν " δύο άτομα με χασίς !

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνελήφθησαν, χθες (5-4-2013) το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, σε δύο περιπτώσεις, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βελγίου και ένας 23χρονος ημεδαπός αντίστοιχα, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 37χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -897- γραμμαρίων
  • Ένα (1) τσιγαριλίκι κάνναβης
  • Μία (1) ζυγαριά ακριβείας
  • Ένα (1) τριβείο
  • Το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο
Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αρχικά βρήκαν στην κατοχή του 23χρονου μικροποσότητα κάνναβης,
η οποία κατασχέθηκε, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του, όπου βρήκαν επίσης και κατάσχεσαν, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -5- έως -10- εκατοστά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Με φόντο τη Μεσσηνία, το «Before Midnight» κάνει πρεμιέρα !

«Με το που βρέθηκα στην Ελλάδα, αυτό ήταν! 
Ακύρωσα όλες τις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονταν στον προγραμματισμό μου. 
Η ταινία δεν θα μπορούσε να γυριστεί πουθενά αλλού».
Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ήταν σαφής όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της συνέντευξης Tύπου στο φεστιβάλ Βερολίνου για το πώς επελέγη η Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Πριν τα Μεσάνυχτα». Μιας ταινίας που οι χιλιάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο έπρεπε να περιμένουν εννιά χρόνια για το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας.
Γυρισμένο σε πανέμορφα σημεία της Πελοποννήσου και κυρίως της Μεσσηνίας, το «Πριν τα μεσάνυχτα» «ακολουθεί» τις δυο προηγούμενες ταινίες των Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, δηλαδή το «Πριν το ξημέρωμα» (1995) και «Πριν το ηλιοβασίλεμα» (2004), στα οποία οι ηθοποιοί υποδύονται τους ίδιους ρόλους, τον Τζέσι και τη Σελίν.

Μιλάνε Κινέζικα... αλλά "διαβάζουν" site της Πελοποννήσου !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!
Oι αποκαλύψεις για τις "μαϊμού" επισκεψιμότητες στο διαδίκτυο συνεχίζονται. Σύμφωνα με το creta live.gr και με ανάρτηση που έκανε το thebest.gr υπάρχουν site που ανεβάζουν την επισκεψιμότητά τους... από την Κίνα! 
Υπάρχει στην Ελλάδα ιστοσελίδα που το 94,57% της επισκεψιμότητας της προέρχεται από χρήστες εκτός Ελλάδας και μάλιστα, τα περισσότερα από τα κλικ προέρχονται από την Κίνα! 
Τι ακριβώς συμβαίνει;
Το λεγόμενο «Paid Internet Traffic» αποτελεί μια μέθοδο που χρησιμοποιείται από ιστοσελίδες που δεν καταφέρνουν να έχουν υψηλή επισκεψιμότητα και στρέφονται σε εταιρείες που παρέχουν αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα τους.
Εταιρίες στο εξωτερικό αναλαμβάνουν επί πληρωμή να «εκτοξεύουν» την επισκεψιμότητα ιστοσελίδων για να μπορούν να δείχνουν «εξωπραγματικά» νούμερα από τη μια μέρα στην άλλη. Κυριολεκτικώς!
Αν και στον κλάδο της πληροφορικής δε συνίσταται ποτέ η αγορά Web Traffic, αρκετοί επιτήδειοι μπαίνουν στη διαδικασία να το κάνουν, μόνο και μόνο για να προβάλλουν τα στοιχεία επισκεψιμότητάς τους ως πολύ μεγάλα και να παρουσιάσουν την ιστοσελίδα τους ως μια από τις κορυφαίες, με αποτέλεσμα να «εξαπατούν» υποψήφιους διαφημιζομένους.
Φυσικά οι «επισκέπτες» αυτοί, όχι μόνο δεν είναι αναγνώστες της ιστοσελίδας, αλλά δεν βρίσκονται καν στη χώρα καταγωγής της.
Προκύπτουν δηλαδή φαινόμενα με μια ιστοσελίδα να διαφημίζει ότι έχει πάνω από 1 εκατομμύριο αναγνώστες σε ένα μήνα και μόλις το 5% αυτών ή ακόμα και πολύ χαμηλότερο να είναι από την Ελλάδα!
 

Αυτό το είδος σεξ προτιμά το 87% των γυναικών

Οι γυναίκες σίγουρα θέλουν την περιπέτεια στην σεξουαλική ζωή τους. Δεν είναι λίγες οι οποίες έχουν βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου αγνώστου απλά για να περάσουν κάποιες  ωραίες καυτές στιγμές.
Παρ΄όλα αυτά, μία έρευνα της durex ανάμεσα σε 2.000 άντρες και γυναίκες αποδεικνύει περίτρανα ότι το συναίσθημα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σεξ.
 Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 87% των γυναικών παραδέχτηκε ότι το καλύτερο σεξ που έκαναν ήταν με κάποιον τον οποίον γνώριζαν, εμπιστεύονταν, ακόμη και με κάποιον πρώην με τον οποίο είχαν επανασύνδεση.
Το ίδιο σχεδόν ισχύει και για τους άντρες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους με 95%, δήλωσαν ότι το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Η έρευνα περιελάμβανε άτομα άνω των 25, τα οποία έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από τη σχέση τους με το άλλο φύλο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, και τα δύο φύλα θέλουν σαφέστατα κάτι βαθύτερο από το περασμα μίας βραδιάς με έναν άγνωστο.
H Χάννα Ρόσσιν, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το τέλος των ανδρών», (Τhe end of men 2012) σχολίασε την έρευνα λέγοντας ότι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν one night stand με κάποιον άγνωστο, αλλά αυτού του είδους οι εμπειρίες δεν θα τις καθορίσουν.
Είναι σαν απλά σαν φωτογραφίες που απλά θα επανέλθουν στη μνήμη τους. Αντιθέτως, τις σχέσεις ουσίας θα τις θυμούνται για πολύ καιρό.

Θύμα άγριου (λεκτικού) ξυλοδαρμού έπεσε Αντιδήμαρχος στο "MEGA weekend"...

Ζητείται ...αξιοπρέπεια!...
Εδώ ο (ΕλληνοΚυπριακός) κόσμος χάνεται, και τα ΜΜΕ σκοτώνονται ποιά θα σπάσουν ρεκόρ εμφανίσεων με καλεσμένους τον πολιτικό Μαρκογιαννάκη και  τον φοιτητή Γκερέκο.
 Ο καθένας ζεί ένα (μελό)δράμα.
Ο πρώτος κλαιγόταν χθες, γιατί αναγκάστηκε προληπτικά να βγάλει τα γυαλιά πρεσβυωπίας μήπως φάει καμια αδέσποτη από τον συναδελφό του στην Προανακριτική , Κασιδιάρη.
Σήμερα ομολόγησε ότι τον τρέμει, και γι αυτό τον καλόπιανε  από την πρώτη μέρα. " Tον  είχα από κοντά , και του' λεγα Ηλία μου ,...περισσότερα euro-crimes.blogspot

Αγνωστο μεταλλικό αντικείμενο ηλικίας... 300 εκατομμυρίων ετών! |

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία ανακάλυψε μια μεταλλική οδοντωτή ράβδο, συμπιεσμένη σε κάρβουνο, όταν άναβε το τζάκι του.
Το ασυνήθιστο εύρημα το έφερε στους επιστήμονες της περιοχής του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα diaforetiko.gr. 
Μετά από μία προσεκτική μελέτη του αντικειμένου, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εύρημα είναι ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών και είχε δημιουργηθεί από ζωντανό ον. Όμως οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα ποιος κατασκεύασε την αλουμινένια οδοντωτή ράβδο.
Η ανακάλυψη του παράξενου αντικειμένου μέσα σε κάρβουνα δεν είναι μια μοναδική περίπτωση για την εποχή μας. Το πρώτο παρόμοιο εύρημα ανακαλύφθηκε το 1851 στην πολιτεία της Μασαχουσέτης κατά τις ανατινάξεις σε λατομείο. Το βάζο από κράμα ψευδάργυρου με ασήμι το ανακάλυψαν σε κάρβουνα, η ηλικία των οποίων υπολογίζεται στη Κάμβρια περίοδο, η οποία άρχισε 500 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Το 1974 βρέθηκε ένα άγνωστο εξάρτημα από αλουμίνιο σε λατομείο ψαμμίτη στη Ρουμανία. Το εξάρτημα έμοιαζε με σφυρί ή με το πόδι σκάφους προσγείωσης “Απόλλων”, δεν μπορούσε να είχε κατασκευαστεί από άνθρωπο, διότι προσδιορίζεται να ανήκει στην Ιουρασική περίοδο.
Όλα αυτά τα ασυνήθιστα ευρήματα τοποθετούν σε αδιέξοδο τους επιστήμονες, διότι ανατρέπουν τις θεμελιώδεις έννοιες της σύγχρονης επιστήμης.
Το κάρβουνο, στο οποίο ανακάλυψαν το ασυνήθιστο εξάρτημα, έχει μεταφερθεί στην περιοχή Πριμόρσκι από την Χακασία της περιοχής Τσερνογκόρσκι. Για το κάρβουνο αυτό είναι γνωστή η ηλικία, η οποία ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια χρόνια. Γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν, ότι το μεταλλικό εξάρτημα πρέπει να είναι της ίδιας ηλικίας με το κάρβουνο.
Οταν οι γεωλόγοι έσπασαν προσεκτικά το κομμάτι του άνθρακα, ανακάλυψαν ένα ελαφρύ και μαλακό εξάρτημα μήκους 7 εκατοστών, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου (98%) και μαγνησίου (2%). Από τη μια πλευρά το καθαρό αλουμίνιο σπάνια συναντάται στη φύση, γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι το εξάρτημα έχει τεχνητή προέλευση.
Από την άλλη πλευρά η σύσταση του κράματος επέτρεψε να εξηγηθεί πως διατηρήθηκε το εξάρτημα. Πάνω σε καθαρό αλουμίνιο σχηματίζεται ένα σκληρό στρώμα οξειδίου, το οποίο εμποδίζει τη βαθύτερη διάβρωσή του. Ως αποτέλεσμα το κράμα με 98% αλουμίνιο αντέχει τις υψηλές πιέσεις, τις ακραίες θερμοκρασίες και τις ακραίες επιδράσεις του φυσικού περιβάλλοντος.
Οι μελέτες των μετεωριτών επέτρεψαν στην επιστήμη να γνωρίσει την ύπαρξη του εξωγήινου αλουμινίου-26, το οποίο διασπάται στη συνέχεια σε μαγνήσιο -26.
Η παρουσία του μαγνησίου με περιεκτικότητα 2% στο κράμα θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει τη διαστημική προέλευση του αντικειμένου. Όμως για την επιβεβαίωση αυτής της υπόθεσης χρειάζονται να πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες μελέτες. Το τελευταίο πράγμα που εξέπληξε τους επιστήμονες, ήταν η ασυνήθιστη ομοιότητα του αντικειμένου με τη σύγχρονη οδοντωτή ράβδο.
Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι η φύση μπόρεσε να δημιουργήσει ένα αντικείμενο με έξι όμοια δόντια και ένα ίδιο βήμα μεταξύ τους.
Μάλιστα το βήμα ήταν ασυνήθιστα μεγάλο σε σχέση με τα ίδια τα δόντια. Πιθανόν η ράβδος αυτή να ήταν μέρος ενός πολύπλοκου μηχανισμού. Σήμερα παρόμοια εξαρτήματα χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα μικροσκόπια και σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.
iefimerida.gr

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ - Πουλάει το τρακτέρ για λίγα φάρμακα ....

Η οικονομική κατάσταση έχει οδηγήσει αρκετούς συμπολίτες στην απόγνωση καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα πάγια έξοδά τους. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ηλικιωμένου από τα Σιτόμενα του δήμου Αγρινίου που αναγκάζεται να πωλήσει το τρακτέρ του προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, έχει πουλήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν τα ζώα και τώρα πουλάει το τρακτέρ του για να πληρώσει ακόμη και τα φάρμακα της γυναίκας του που τα χρωστάει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες απευθύνθηκε του έδωσαν ένα μήνα προθεσμία για να μπορέσει να κάνει κάποιο διακανονισμό.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με το dete.gr αναμένει ακόμα στο ακουστικό του την απάντηση από υγειονομική επιτροπή από την οποία έχει περάσει η σύζυγός του με χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενταχθεί στις ευαίσθητες εκείνες κοινωνικές ομάδες που απολαμβάνουν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σε τρέχοντα έξοδα.

Ο ίδιος απελπισμένος δηλώνει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε εάν οι υπηρεσίες δεν σκύψουν με ανθρώπινη ευαισθησία στο πρόβλημά του.

Η μοναδική Ελληνίδα της Β. Κορέας εγκαταλείπει τη χώρα

H μία και μόνη -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- Ελληνίδα της Βόρειας Κορέας εγκαταλείπει, προσωρινά, τη χώρα μαζί με το παιδί της.
Η Φραγκίσκα Μεγαλούδη και ο 4χρονος γιος της, Σεμπάστιαν, αναχωρούν τη Δευτέρα για το Πεκίνο, μαζί με άλλες γυναίκες και παιδιά διπλωματών και στελεχών του ΟΗΕ, που υπηρετούν στη Βόρεια Κορέα.
Η κ. Μεγαλούδη, συνεργάτης του δημοσιογραφικού τμήματος IRIN του ΟΗΕ, διαμένει στην Πιονγκ Γιαγκ, όπου υπηρετεί ο πατέρας του παιδιού της, ως στέλεχος του ΟΗΕ.
Η ίδια επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την εσπευσμένη αναχώρηση τους για το Πεκίνο, λόγω της κλιμάκωσης της κρίσης.
«Θα μείνουμε στο Πεκίνο για λίγες μέρες και ελπίζουμε πως δεν θα συμβεί τίποτα και θα επιστρέψουμε στην Πιονγκ Γιανγκ» είπε.
Πρόσθεσε δε πως το κλίμα στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας είναι ήρεμο «αν και υπάρχει κάποια ένταση» «Δεν υπάρχει εδώ ένας κακός που απειλεί τον πλανήτη, αλλά παίζεται ένα πολιτικό, στρατιωτικό παιχνίδι για το οποίο σε μεγάλο βαθμό φταίνε και οι ΗΠΑ που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για ουσιαστική διπλωματική λύση» τόνισε η κ. Μεγαλούδη.
Η τελευταία της περιπέτεια, πάντως, δεν είναι και η μόνη. Είναι συνηθισμένη να εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό πίεση.
Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης στη Φιλοσοφική Αθηνών και Μεσαιωνική Ιστορία στη Γαλλία και συνέχισε με ένα μεταπτυχιακό από τη Σορβόννη στην Περιβαλλοντική Αρχαιολογία.
Ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην Αρχαιολογία / Αρχαιοβοτανική από την Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales στο Παρίσι και την Τουλούζη.
Δίδαξε, ως λέκτορας ευρωπαϊκής προϊστορίας, στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του πανεπιστημίου του Αιγαίου και στο Πανεπιστημίο Δυτικής Αυστραλίας, στο Περθ. Το 2010 εγκαταστάθηκε στην Ουγκάντα, πριν πάει στην Μπανγκόκ, όπου άρχισε τη συνεργασία της με το πρακτορείο ανθρωπιστικών ειδήσεων του ΟΗΕ το Irin News.
Συνεργάζεται με ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, τη «Huffington Post» και τον «Νέο Κόσμο» της Αυστραλίας (ελληνικά και αγγλικά), ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί και στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

Σε ύφεση φωτιά στα Τρίκαλα της ορεινής Κορινθίας

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από όλη την Πελοπόννησο και την Αττική, προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά, που εκδηλώθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στην ορεινή Κορινθία, κοντά στον οικισμό Κάτω Τρίκαλα.
Η φωτιά είναι σε ύφεση κι έχει περιοριστεί σημαντικά, αφού δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Στο σημείο παραμένουν, για πλήρη κατάσβεση, 29 οχήματα της Πυροσβεστικής με 68 άνδρες, 3 βυτιοφόρα δήμων και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Έως στιγμής έχουν αποτεφρωθεί πεύκα, κέδροι, πουρνάρια και καστανιές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου