29.6.13

Όλα τα… μπουμπούκια του Άκη, δίπλα στον Αλέξη!

Στην πολιτική του διαδρομή ο Ακης Τσοχατζόπουλος είχε δύο στενούς συνεργάτες: Τον Γιάννη Σμπώκο που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορούμενος για τις μίζες των εξοπλιστικών και τον Αντώνη Κοτσακα, ο οποίος αφού έμεινε… ορφανός μετά την προφυλάκιση του πολιτικού του μέντορα βρήκε πολιτική στέγη στη Κουμουνδούρου.
Η μεταγραφή του Αντώνη Κοτσακα έγινε πριν τις εκλογές αλλά στη Κουμουνδούρου τον έκρυβαν για να μην εκτεθούν. Εξάλλου εκτός απ’ τον Αντώνη Κοτσακα απέκτησαν και δύο ακόμα απ’ τα πρωτοπαλλήκαρα του Ακη.
Το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Κοτσακάς βγήκε στο προσκήνιο έχοντας αποκτήσει νευραλγικό ρόλο ως συγκεντρωσιάρχης του Αλέξη Τσίπρα.
Ενα ακόμα πρόσωπο που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στα εξοπλιστικά προγράμματα στο διάστημα κατά το οποίο ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Αμύνης είναι ο Βαγγέλης Χωραφάς.
Οπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή ο εν λόγω κύριος έχει αναλάβει να οργανώσει τον τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει και τις προτεραιότητες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Πάντως στην περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια στη Κουμουνδούρου μπορούν να επιστρατεύουν και την υπόλοιπη ομάδα.
Εννοώ τον Ακη και τον Σμπώκο που έχουν απεριόριστο χρόνο για μελέτες και προγράμματα και έχουν αποκτήσει ειδίκευση σε υποβρύχια, πυραύλους και άλλα οπλικά συστήματα.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑ
lykavitos.gr

ΔΕΙΤΕ Τα Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα !!

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων… 
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ;

Τα πάνω κάτω φέρνουν στο δήμο Οιχαλίας σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Περιφερειακός σύμβουλος και  τέως αντινομάρχης Μεσσηνίας Σ.Παναγιωτόπουλος και η τέως δήμαρχος Μελιγαλά Ε.Αλειφέρη. Ο φακός μας τους εντόπησε πριν λίγο στο συνέδριο της ΝΔ (Κλικ)...
ενώ για πολύ ώρα συνομιλούσαν για τον δήμο Οιχαλίας. 
Κρατήστε αυτή την ανάρτηση. 

Παναγιωτοπουλος και Αλειφέρη θα κατεβούν σε ένα ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του 2014...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Μυστηριώδης φιγούρα εμφανίζεται σε πάρκο! ΦΩΤΟ


Η εικόνα που σας παρουσιάζουμε τραβήχτηκε σε δημόσιο πάρκο της Georgia, στην Αμερική. 
Η κάμερα που υπήρχε ήταν για να συλλάβει παραβάτες... 
'Οπως θα δείτε και εσείς, η κάμερα κατέγραψε ένα μυστηριώδες φως.


Έξαλλο το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις Βορίδη-Τον αποκαλεί νοσταλγό της χούντας...

Έντονη και άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στα λεγόμενα του Μάκη Βορίδη από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ, όπου ο βουλευτής τόνισε πως υπεύθυνη για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, είναι η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι ισχυρισμοί του κ. Βορίδη προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην Ιπποκράτους, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, να απαντά με σκληρό ύφος μέσω Twitter.

Ο κ. Καρύδης χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη «γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του» και επισημαίνει πως όσο «οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Αναλυτικά:


«Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά. Οσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Σε ανάλογα αυστηρό ύφος απάντησε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης σχολιάζοντας με νόημα:

«Κύριε Μάκη Βορίδη....

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.

Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλές δεκαετίες χαραγμένοι και ταυτισμένοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.

Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΟΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών, της διαίρεσης, της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων, της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης.

Οταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου να είστε πολύ προσεκτικοί.

Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής»...

crimenet.gr

Πάτρα:Σκηνικό "πολέμου" στην πλ. Ολγας - Μολότωφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές - Χημικά από την αστυνομία

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ, στο κέντρο της Πάτρας.

Ειδικότερα, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αντεξουσιαστών επιχείρησε να προσεγγίσει την είσοδο κεντρικού ξενοδοχείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με ομιλητή τον βουλευτή Αχαΐας, Μιχάλη Αρβανίτη.

Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν τους αντεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πετροπόλεμος και ρίψεις βομβών μολότοφ.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, ενώ ομάδες αντεξουσιαστών έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Το σκηνικό των επεισοδίων μεταφέρθηκε, λίγη ώρα αργότερα, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή.

Για μήνυμα - απάτη στο Διαδίκτυο προειδοποιεί η Αστυνομία

Την προσοχή όσων χρηστών του Διαδικτύου συναντήσουν ένα μήνυμα για δήθεν μπλοκάρισμα του υπολογιστή τους από την Αστυνομία εφιστά η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ. Το μήνυμα είναι απάτη και οι χρήστες καλούνται από την Αστυνομία να μην ακολουθούν τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό. Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό με την ονομασία «Ransomware» (γνωστό ως «ιός των 100 ευρώ»), που έχει ως στόχο να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες του Διαδικτύου, παίρνοντας τον έλεγχο των υπολογιστών τους.
Ο συνηθέστερος τρόπος δράσης του είναι το μπλοκάρισμα της λειτουργίας του υπολογιστή, ενώ έχουν αναφερθεί και άλλοι τρόποι όπως η κρυπτογράφηση αρχείων.
Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και προσβάλλει υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. 
Ξαφνικά εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μήνυμα το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι έχει επισκεφτεί ιστότοπους με πορνογραφία ανηλίκων και για τον λόγο αυτό ο υπολογιστής του έχει μπλοκαριστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Επιπλέον, το μήνυμα αναφέρει ότι για το «ξεκλείδωμα» απαιτείται χρηματικό ποσό (συνήθως 100 ευρώ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί μέσω καρτών πληρωμής, όπως PaySafe ή Ukash.
Στην περίπτωση που ο χρήστης συμπληρώσει τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας, αυτός αποστέλλεται σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, δίνοντας στους επιτήδειους πρόσβαση στα στοιχεία του.
Η Αστυνομία συμβουλεύει τους χρήστες του Διαδικτύου να μην πείθονται από τέτοιου είδους μηνύματα και να μην πληρώνουν τα χρήματα που τους ζητούνται. Αντίθετα, ενδείκνυται να τερματίζεται η λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και να ζητείται η βοήθεια τεχνικού για την απομάκρυνση του κακόβολου λογισμικού.
Ως λύση προτείνεται η επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία (F8 και επιλογή safe mode κατά την εκκίνηση) και στη συνέχεια η επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία που εμφανίσθηκε το μήνυμα (Εργαλεία Συστήματος Επαναφορά συστήματος).
Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσβολή από το κακόβουλο λογισμικό μπορείτε να καλείτε στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461 ή στο email ccu@cybercrimeunit.gov.gr, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΦΡΙΚΗ-Την βίασε μπροστά στα μάτια του άνδρα της !!!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία ενός χωριού έξω από την Χαλκίδα.
Σύμφωνα με το evianews.gr, ήταν βραδινές ώρες όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.
Αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις διαθέσεις του.
Άρπαξε την 69χρονη γυναίκα και άρχισε να την βιάζει.
Την ώρα που προσπάθησε ο 80χρονος άντρας να αντιδράσει, άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε.
Ύστερα από λίγο όταν έφυγε από το σπίτι, το άτυχο ζευγάρι ειδοποίησε το νοσοκομείο της Χαλκίδας και αμέσως μεταφέρθηκαν εκεί.
Αυτή την στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και ψάχνουν για τα ίχνη του δράστη ενώ ενδέχεται να υπάρχει και συνεργός που κρατούσε «τσίλιες».

Και ο Μαμαλάκης στην Καλαμάτα !!!

Πό­λος έλ­ξης για τις κα­λο­και­ρι­νές δι­α­κο­πές έ­χει γί­νει η Κα­λα­μά­τα και ευ­ρύ­τε­ρα ό­λη η Μεσ­ση­νί­α. Ε­κτός α­πό τους α­νώνυμους και ε­πώ­νυ­μοι πλέ­ον έρ­χον­ται να πε­ρά­σουν τις δι­α­κο­πές τους στην Μεσ­ση­νια­κή πρω­τεύ­ου­σα. 
Σή­με­ρα ε­θε­ά­θη στο E­l­i­te H­o­t­el o γνω­στός σε ό­λους σεφ Η­λί­ας Μα­μα­λά­κης να α­πο­λαμ­βά­νει το μπά­νιο του στην πα­ρα­λί­α της Κα­λα­μά­τας.
farenews.gr

Μπήκε φυλακή για ένα σχόλιο στο Facebook

Ο 19χρονος Justin Carter από το Τέξας μπήκε στο Facebook και άρχισε να παίζει με τους φίλους του ένα παιχνίδι που λέγεται "League Of Legends". 
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς σου με όπλα. 
Όταν ο Justin είπε πως του αρέσει το παιχνίδι, ένας άλλος νεαρός τον χαρακτήρισε "πειραγμένο στο κεφάλι".
 Τότε με μια δόση χιούμορ και ειρωνείας ο Justin απάντησε "ναι, είμαι πολύ πειραγμένος στο κεφάλι. Θα πυροβολήσω όλα τα παιδιά του σχολείου και θα φάω τις καρδιές τους" (κάτι που συμβαίνει στο παιχνίδι) με δυο σειρές LOL στη συνέχεια κάνοντας σαφές πως πρόκειται για αστείο.
 Οι αρχές όμως, θεώρησαν πως ο νεαρός είναι πραγματική απειλή και ετοιμάζει στ' αλήθεια τρομοκρατικό χτύπημα σε σχολείο. Όταν μια γυναίκα από τον Καναδά είδε το post και τα comments απο κάτω, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρέθηκε αμέσως στην πόρτα του νεαρού τον οποίο συνέλαβε. Ο Justin θα μείνει στη φυλακή μέχρι την δίκη του την Δευτέρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καιρός της Κυριακής


Τσιγγάνοι Καλαμάτας ..¨Μας αδικάει ο δήμαρχος ¨ !!!

Πύρ και μανία οι τσιγγάνοι του καταυλισμού «Παλιάμπελα» με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παν.Νίκα !
Αντιδρούν για την απομάκρυνσή τους από το δημοτικό χώρο
Στήν τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας επέδωσαν σχετική επιστολή σαν πράξη διμαρτυρίας στους δημοτικούς συμβούλους.
Σ' αυτή μεταξύ άλλων αναφέρουν με τον δικό τους γλαφυρό τρόπο ότι:
«Γνωρίζουτε ότι εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε μ’ αυτούς στη Μπιρμπίτα; 
Είναι σα να σας πούμε μεις τραβάτε να μείνουτε στη Τουρκιά».
Οι τσιγγάνοι στο κείμενό τους προς τους δημοτικούς συμβούλους, που έχει την υπογραφή «Οικογένειες Αναστασόπουλοι και γαμπροί. 100 άτομα», σημειώνουν τα εξής:
«Είμαστε οι οικογένειες Αναστασόπουλοι που μένουμε στο Ξερό Γήπεδο (στα Παλιάμπελα) γέννημα-θρέμμα της Καλαμάτας γενεές ολάκερες.
Με τον κύριο δήμαρχο δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη και μας αδικάει όλους εμάς. Μας διώχνει από το γήπεδο να πάμε στη Μπιρμπίτα (Εσείς δεν ξέρουτε ποιοι μεινέσκουνε εκεί; Μόνο εμείς του ξέρουμε;).
Από την Αγ. Τριάδα όμως δεν τους πειράζουτε, γιατί είναι το χτήμα στο Υπ. Εργασίας. Μας κοροϊδεύει και πάλι ο κ. δήμαρχος, εκεί δεν είναι Καλαμάτα; Εμείς χαλάμε τα σχέδια;
Γνωρίζουτε ότι εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε μ’ αυτούς στη Μπιρμπίτα;
Είναι σα να σας πούμε μεις τραβάτε να μείνουτε στη Τουρκιά.
Εμείς ζητάμε, να μείνουμε σε δημοτικό οικόπεδο στη Καλαμάτα, πώς θα πηγαίνουνε τα παιδιά μας στο σχολείο;
Για να σας τα κάνανε εσάς αυτά! Να σκεφτούτε τι θα αποφασίσουτε»..

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Αυτοκτόνησε 35 χρονος στο Χαρακοποιό !

35χρονος Καλαματιανός έβαλε τέλος στη ζωή του !

Τραγικό τέλος για 35 χρονο στο πατρικό του σπίτι στο Χαρακοποιό Μεσσηνίας 

Ο νεαρός άνδρας, που ζούσε μόνιμα στην Καλαμάτα απέβη στο απονενοημένο διάβημα πίνοντας δηλητήριο (ποντικοφάρμακο) σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.  

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον ο 35 χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του

Η ΕΜΥ Προειδοποιεί ..Έρχεται Μπουρίνι !!!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά με καταιγίδες μικρής διάρκειας οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Πιο συγκεκριμένα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη Θράκη θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων (καταιγίδων και πιθανής χαλαζόπτωσης). Ειδικότερα:
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου κατά την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
Αν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας βρίσκονται στο αυτοκίνητο, να το ακινητοποιήσουν στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του. Επίσης να μείνουν μέσα σε αυτό με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα στάσης, μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.
Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Σε περίπτωση εκδήλωσης χαλαζόπτωσης, να καταφεύγουν σε ασφαλή χώρο και εφόσον έχουν ζώα να μεριμνούν ώστε και αυτά να βρίσκονται επίσης σε ασφαλή χώρο.

Το κόκκινο μπικίνι της Εύης Βατίδου αναστάτωσε την Μύκονο !ΦΩΤΟ




Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες που δείχνουν την Εύη Βατίδου να απολαμβάνει τις παραλίες της Μυκόνου.
Τις εντυπώσεις κέρδισε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της η πρώην Μις Ελλάς, που σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών, στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Μύκονο.
Εκεί που το κόκκινο μπικίνι της και το αψεγάδιαστο κορμί της μονοπώλησαν τις συζητήσεις των λουόμενων.



ΒΙΝΤΕΟ:Γιατρός πιάστηκε στα πράσα να ασελγεί σε γυναίκα ασθενή...

Έπαιξε μπουνιές και με τηλεοπτικό συνεργείο !!!
Το βίντεο που θα δείτε έχει ξεσηκώσει θύελλα στην Ιταλία. Οι συντελεστές της εκπομπής «Striscia la Notizia», ύστερα από πολλές καταγγελίες που είχαν δεχτεί για έναν γιατρό αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα με κρυφή κάμερα. 
Και πράγματι αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι συγκλονιστικό. 
 Γιατρός εκμεταλλεύεται τις ασθενείς του και τις παρενοχλεί σεξουαλικά ενώ τις εξετάζει.
Μια καλλίπυγος δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την ασθενή. Έκλεισε ραντεβού στο ιατρείο του, στην περιοχή Quadraro στη Ρώμη και εμφανίσθηκε την προκαθορισμένη ώρα. Μέσα στην τσάντα της που την άφησε "τυχαία" απέναντι από το κρεββάτι όπου ο γιατρός εξετάζει, είχε καμουφλαρισμένη μια μικρή κάμερα που κατέγραφε τα πάντα.
Από την αρχή, όπως θα δείτε οι κινήσεις του γιατρού, αν και τυπικές, είναι "περίεργες". Ώσπου όταν η ασθενής ξαπλώνει, εκείνος καθώς τις εξετάζει το στήθος σκύβει και αρχίζει να την φιλάει στις θηλές. Μέσα στον παροξυσμό του και ενώ το θύμα του ζητάει να σταματήσει, εκείνος αρχίζει να τις ψιθυρίζει ερωτόλογα. 

Μέχρι που το θύμα του ζητάει έντονα να σταματήσει, και εκείνος δεν το κάνει. Όταν επιτέλους η εξέταση τελειώνει και καθώς της γράφει μια συνταγή, της στέλνει φιλάκια. Ξαφνικά εισβάλλει το τηλεοπτικό συνεργείο. 
Τη συνέχεια δείτε τη στο βίντεο.
 Ο γιατρός εκτός εαυτού επιτίθεται, σπάει τις κάμερες, κλωτσάει τον οπερατέρ και τον δημοσιογράφο και τέλος αρπάζει το μικρόφωνο και το χρησιμοποιεί σαν όπλο και ορμάει πάλι στριφογυρίζοντας το με δύναμη πάνω από το κεφάλι του.

ΣΟΚ-Φίδι επιτέθηκε σε καθηγήτρια στο προάυλιο του σχολείου !!!

Το ερπετό που βγήκε μέσα από τα χορτάρια του προαυλίου του σχολείου, τυλίχτηκε στο πόδι της και την δάγκωσε κάνοντάς την να ουρλιάξει από τον πόνο

Δεν τελείωσε και πολύ ευχάριστα η σχολική χρονιά για μια καθηγήτρια του 1ου Λυκείου στο Κιλκίς, αφού έμελλε να ζήσει μια μικρή περιπέτεια που την αναστάτωσε. Καθώς αποχωρούσε μαζί με άλλους καθηγητές από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από φίδι!

Το ερπετό που βγήκε μέσα από τα χορτάρια του προαυλίου, τυλίχτηκε στο πόδι της και την δάγκωσε κάνοντάς την να ουρλιάξει από τον πόνο! Αμέσως έτρεξαν κοντά της οι συνάδελφοί της που την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για καλή της τύχη το φίσι ήταν λαφιάτης, που δεν είναι δηλητηριώδες, έτσι νοσηλεύτηκε για μια ημέρα για το φόβο μόλυνσης και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η βλάστηση στο προαύλιο είχε πυκνώσει από την άνοιξη και ο δήμος Κιλκίς είχε ζητήσει να καθαρίσει τα αγριόχορτα και να κλαδέψει τα χόρτα, αλλά οι καθηγητές ζήτησαν να γίνει αυτό αφού τελειώσουν οι εξετάσεις για να μην ενοχλούνται οι μαθητές. 

Ωστόσο, ο καθαρισμός καθυστέρησε καθώς στην πόλη λειτουργούν  45 σχολεία, αλλά ο δήμος διαθέτει μόνο πέντε άτομα προσωπικό.

Συνελήφθη 57χρονος,είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής

Στη σύλληψη 57χρονου, που είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν επ? αμοιβή τρεις Ελληνίδες 37, 33 και 40 ετών και μία 39χρονη αλλοδαπή και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ? επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.

Συνελήφθησαν οκτώ οδηγοί ταξί για «παρεμβάσεις» στο ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή

Οκτώ οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχαν παρέμβει στο ταξίμετρο και στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους.
Έπειτα από εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους σε ταξί, διαπιστώθηκε ότι επτά από τους συλληφθέντες οδηγούς με τη χρήση καλωδίου τύπου τηλεφώνου, προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή και δεν εξέδιδαν αποδείξεις, δύο οδηγοί είχαν τοποθετήσει και ειδική συνδεσμολογία, με την οποία αύξαναν πλασματικά το αναγραφόμενο στο ταξίμετρο χρηματικό ποσό. Επιπλέον, στην κατοχή δύο εξ' αυτών βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στους υποψηφίους ΑΕΙ -ΑΤΕΙ

Στα τοπικά ΚΕΣΥΠ (Κέντρα Συμβουλευτικής Προσανατολισμού) των διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Συμβουλευτικής -πέραν των άλλων- για το πώς θα συμπληρώσει αποτελεσματικά και αποδοτικά ένας υποψήφιος για τα ΑΕΙ -ΑΤΕΙ, το Μηχανογραφικό του.
Στην Μεσσηνία οι υπηρεσίες παρέχονται από το ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας.
Το ΚΕΣΥΠ προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ:
- ατομική και ομαδική συμβουλευτική
σε μαθητές και τους γονείς τους προκειμένου να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον τους
- στήριξη εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού
- πληροφόρηση (έντυπη και ηλεκτρονική) σχετικά με τις σπουδές, τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας.

Η Συμβουλευτική & ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός απευθύνεται
· σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο εκπαιδευτικής ή επαγγελματικής επιλογής,
· σε άτομα που αναζητούν καινούριους τομείς για την κατάρτισή τους,
· σε άτομα που δεν είναι ευχαριστημένα με την εργασία τους με αποτέλεσμα να αναζητούν νέους τομείς για την κατάρτισή τους και την περαιτέρω επαγγελματική τους ανάπτυξη,
· σε άτομα που δεν απασχολούνται λόγω απώλειας θέσης ή για άλλους λόγους και επιθυμούν την επανένταξή τους στο παραγωγικό δυναμικό της χώρας,
· σε αυτούς που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό.

Υπεύθυνοι ΚΕ.ΣΥ.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Κουράκλης Ιωάννης
Καθηγητής ΠΕ19-ΠΕ03, MSc, MΕd, Υπεύθυνος ΣΕΠ, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια ευθύνης Υπεύθυνου ΣΕΠ Κουράκλη Ιωάννη

Πετρόπουλος Παναγιώτης
Καθηγητής ΠΕ20, Υπεύθυνος ΣΕΠ, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια ευθύνης Υπεύθυνου ΣΕΠ Πετρόπουλου Παναγιώτη

Τηλ.- Φαξ: 27210 95476
Δ/νση: 5ο Γενικό Λύκειο, 24100 Καλαμάτα
email: kesmes @ sch . gr

Συνελήφθη 55χρονη, που εξαπατούσε συστηματικά μικροεπιχειρηματίες

Συνελήφθη 55χρονη, που εξαπατούσε συστηματικά μικροεπιχειρηματίες, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά με το πρόσχημα παροχής επιδοτήσεων μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Η συλληφθείσα, μαζί με τους συνεργούς της που αναζητούνται, παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας που διαχειρίζεται ευρωπαϊκά προγράμματα και με το πρόσχημα παροχής επιδοτήσεων έπειθε τους μικροεπιχειρηματίες και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά, που κυμαίνονταν από 1.000 έως 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την αστυνομία είχε εξαπατήσει συνολικά 11 άτομα, λαμβάνοντας περίπου 25.000 ευρώ.
Σε βάρος της είχε σχηματισθεί, τον Νοέμβριο του 2012, δικογραφία για το αδίκημα της απάτης, που διέπραξε σε βάρος επιχειρηματιών, από τους οποίους είχε αποσπάσει με τον ίδιο τρόπο συνολικό χρηματικό ποσό 37.850 ευρώ.
Αυτή τη φορά, σε βάρος τής 55χρονης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου «περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες» και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Καταγγελία για ασέλγεια 83χρονου σε βάρος 11χρονης

Μία ακόμα περίπτωση ασέλγειας εις βάρος μικρού ανήλικου κοριτσιού καταγγέλθηκε χτες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης από τη μητέρα του φερόμενου ως θύματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε χθες Παρασκευή ο 83χρονος Γ.Α. γείτονας της καταγγέλουσας παρέσυρε το 11χρονο κοριτσάκι της πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του όπου του έκανε τις ασελγείς χειρονομίες στα γεννητικά του όργανα.

Το κοριτσάκι έφυγε κατατρομαγμένο και πήγε εμφανώς ανήσυχο στο σπίτι του χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Την επόμενη ημέρα ο 83χρονος προσπάθησε και πάλι να πάρει το κοριτσάκι που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά του για να ασελγήσει προφανώς και πάλι εις βάρος του.

Το κοριτσάκι όμως έφυγε τρομαγμένο και γύρισε στο σπίτι του. Οι γονείς του κατάλαβαν από τη συμπεριφορά του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι αφού το πίεσαν ασφυκτικά εξιστόρησε τα όσα του είχαν συμβεί και έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου κατήγγειλαν το γεγονός. Κατόπιν αυτού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 83χρονου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού είναι συγκλονισμένοι από την περιπέτεια του παιδιού τους το οποίο αντιμετωπίζει ήδη ψυχολογικά προβλήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

lesvosnews.gr

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:Φεστιβάλ από το Καλλιτεχνικό Στέκι με Ross Daly και Κέλυ Θωμα


Φεστιβάλ με προσκεκλημένο τον κορυφαίο μουσικό Ross Daly και διάφορα συγκροτήματα διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας, σήμερα Σάββατο 29 και αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν: έκθεση από την ομάδα φωτογραφίας του Καλλιτεχνικού Στεκιού, έκθεση χειροποίητων αντικειμένων, εικαστικά δρώμενα και προβολή ντοκιμαντέρ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Σάββατο 29 Ιουνίου20.30 Ross Daly και Κέλυ Θωμά. Συνοδεύουν ο
    Νίκος Παλαιολόγος και ο Γιώργος Κλάδης
    22.15 «Σαν τον αέρα που αναπνέω… Μουσικοί του Κόσμου στην Κρήτη». Ένα ντοκιμαντέρ του Γιώργου Ζέρβα με θέμα τις παραδοσιακές μουσικές του κόσμου και σημείο αναφοράς τον Ross Daly
    23.15 Παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από το Σύλλογο Κρητών Μεσσηνίας
     
  • Κυριακή 30 Ιουνίου
    20.00 Μουσικό Σύνολο «Καλλιτεχνικό Στέκι»
    21.00 Juke Box
    22.00 The Freak Brothers Quartet
    23.00 «The Karamazov Project»

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Έκθεση «Καλοκαίρι των Χρωμάτων»


  
Εγκαίνια σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. «Φάρις»

Η έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο: «Καλοκαίρι των Χρωμάτων» εγκαινιάζεται σ'ημερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, στο χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.
Θα εκτίθενται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου και κατασκευές από όλα τα τμήματα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Η έκθεση σηματοδοτεί το τέλος των μαθημάτων για αυτή τη σχολική χρονιά. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία δημιουργήθηκαν εξαιρετικά καλλιτεχνικά έργα, με εικαστική δύναμη και ιδιαίτερη δημιουργική φαντασία, από τις εκατοντάδες των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Εικαστικό Εργαστήρι, Ναυαρίνου 8, Καλαμάτα - Τηλ. 27210 28864 Διάρκεια έκθεσης: 29 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 19.00 έως 22.00

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Αποφοίτηση μελών του ΚΕΘΕΑ

Πανελλαδική εκδήλωση στο Κάστρο Καλαμάτας
Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) διοργανώνει τελετή αποφοίτησης των μελών του σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, στο Κάστρο της Καλαμάτας. 
Πρόκειται για πανελλαδική εκδήλωση, κατά την οποία θα αποφοιτήσουν περί τα 1.000 άτομα που παρακολούθησαν τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ σε όλη τη χώρα. Τη διοργάνωση, που συμπίπτει με την 30ετία των θεραπευτικών κοινοτήτων, έχει αναλάβει το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο της Καλαμάτας.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.30, θα γίνουν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει η τελετή αποφοίτησης. 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με το οποίο θα κλείσει η εκδήλωση, θα επιμεληθούν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Εκδήλωση για το Μιχαήλ Δ. Στασινόπουλο

Εκδήλωση για τον αείμνηστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Μιχαήλ Δ. Στασινόπουλο, διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21.00, στο «Καφέ Σινέ», στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας. 
Η εκδήλωση έχει τίτλο «Η Μεσσηνία τιμά τον Μιχαήλ Δ. Στασινόπουλο» και αφορά ένα άξιο τέκνο της, που γεννήθηκε στη Μεσσήνη το 1903 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.
Ο Μιχαήλ Στασινόπουλος διεκρίθη ως δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας, διετέλεσε Πρόεδρός του, καθώς και Υφηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής της τότε Παντείου Ανωτάτης Σχολής και Πρύτανης αυτής. 
Έγινε τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Πρόεδρος αυτής. Εξελέγη από τη Βουλή των Ελλήνων ως πρώτος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τη Μεταπολίτευση το 1974, ενώ είχε απομακρυνθεί από τη θέση του ως Πρόεδρος του ΣτΕ από το δικτατορικό καθεστώς.
Ο Μ. Δ. Στασινόπουλος διεκρίθη και για το πολύπλευρο συγγραφικό του έργο, επιστημονικό και μη.

Φταίνε όλοι που έπεσαν οι βάσεις, εκτός από τους καθηγητές!

Κανείς από τους δημοσιογραφίσκους δεν "τόλμησε" να ρίξει έστω και λίγο φταίξιμο για τις χαμηλότερες  των τελευταίων ετών σχολικές επιδόσεις, στους Καθηγητές - μπουμπούκια.  Και για να καταλάβετε πως η εκπαιδευτική σαβούρα παρέμεινε ανενόχλητη , ότι κι αν διέπραττε, διαβάστε (και κλάψτε) μερικές περιπτώσεις που εντοπίσθηκαν από τον γνωστό Ρακιτζή. Ενστάσεις υποβλήθηκαν και για την περίπτωση εκπαιδευτικού που ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

Περιπτερού εκτός από τσιγάρα πουλά και… ερωτικές υπηρεσίες !

Νέα περίπτωση γυναίκας περιπτερούχου στην Πάτρα , η οποία εκτός από τσιγάρα πουλά και… ερωτικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερους πελάτες! 
Και μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για κάποια πολύ νέα σε ηλικία και με έντονες καμπύλες, αλλά για γυναίκα άνω των 45 η οποία έχει και τα… κιλάκια της ή αλλιώς τα… «πιασιματάκια» της, όπως χαρακτηριστικά τα λέει η ίδια! 
Επίσης, σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται ο πελάτης να αναφέρει κάποιο σύνθημα ή παρασύνθημα έτσι ώστε να έρθει σε συνεννόηση μαζί της και να κλείσει συμφωνία για το ερωτικό ραντεβού και τα χρήματα που πρέπει να δώσει.
 Η ίδια φροντίζει να βρίσκει ενδιαφερόμενους πελάτες από τους θαμώνες μπαρ που λειτουργεί σε απόσταση μερικών μέτρων από το περίπτερό της. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο περίπτερο παλιότερα δεν λειτουργούσε μέχρι αργά το βράδυ, αφού άλλωστε δεν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Φαίνεται όμως ότι από τότε που η εν λόγω κυρία άρχισε τις… «ροζ» υπηρεσίες έναντι αμοιβής, δεν κλείνει νωρίτερα από τις δύο με 3 το πρωί! 
Ανάλογα βέβαια και με τα… ραντεβού που έχει κανονίσει. Τα οποία μαθαίνουμε ότι κοστίζουν από 30 έως και 50 ευρώ, ανάλογα με τις επιθυμείς του πελάτη και  την ώρα που θα χρειαστεί. Όσο για τον χώρο, τον εξασφαλίζει αυτός, με δικά του έξοδα
Φαινόμενα της κρίσης…
Πρόκειται σαφώς για μία ακόμα περίπτωση εκπόρνευσης λόγω της κρίσης. Και δυστυχώς, ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες για ανάλογες περιπτώσεις, με πρωταγωνίστριες γυναίκες της… διπλανής πόρτας και υπεράνω πάσης υποψίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη περιπτερούχος είναι χωρισμένη και εγκαταλελειμμένη από τον πρώην άνδρα της και με τα πενιχρά έσοδα από το περίπτερο προσπαθούσε ανεπιτυχώς να θρέψει τα δύο της παιδιά ηλικιών 14 και 9 ετών! 
Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει την ερωτική δράση άλλης περιπτερούχου από την οδό Κορίνθου. 
Η οποία είχε ταρίφα 50 ευρώ και ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να γνωρίζει το σύνθημα. 
Να ζητήσει: «τσιγάρα με άρωμα» και στην ερώτηση «τι άρωμα», να απαντήσει «βανίλια».
dete.gr

Σκοτώθηκε 23χρονος σε σύγκρουση με άλογο

Το άλογο λύθηκε από το χωράφι που ήταν δεμένο, βγήκε στο δρόμο και εκείνη την ώρα περνούσε ο άτυχος νεαρός
Θρήνος στην Κάρυστο για 23χρονο που έχασε την ζωή του τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα.
Την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, με τη μοτοσικλέτα στην Ε.Ο. Λεπούρων - Καρύστου συγκρούστηκε με άλογο, με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο αιμόφυρτος, ενώ ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. 
Σύμφωνα με  πληροφορίες το άλογο ανήκει σε κάτοικο της περιοχής και λύθηκε από το χωράφι.
Δυστυχώς εκείνη την ώρα που έτρεχε στο δρόμο περνούσε το άτυχο παιδί.
Ο ιδιοκτήτης του αλόγου συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο με τακτική δικάσιμο.
 eviazoom.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου