12.1.14

ΦΡΙΚΗ στα Φάρσαλα - Βίαζε 12 χρόνια την «προστατευόμενή» του και την έκαψε όταν αρραβωνιάστηκε

 *Να σημειωθεί πως η άτυχη 26χρονη ήταν κόρη του Ιερέα Αλέξανδρου Μυγδανάλευρου ο οποίος εξαφανίστηκε προ αρκετών ετών από την περιοχή των Φαρσάλων. Η υπόθεσή του τότε είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού για με την αναζήτησή του είχε ασχοληθεί και μάλιστα δύο φορές, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Σαν βόμβα έπεισε η τραγική είδηση στην μικρή κοινωνία των Φαρσάλων μετά την αποκάλυψη του «οιkογενειακού» θρίλερ.

Η 26χρονη Μαριάνα Μυγδανάλευρου είχε βρεθεί απανθρακωμένη στις 03 Φεβρουαρίου του 2011, στην ισόγεια μονοκατοικία όπου διέμενε, από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. Αρχικά οι υποψίες των αρχών είχαν πέσει στον 44χρονο αλλά τελικά η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα με τα συγκλονιστικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να «δείχνουν» τον 71χρονο «πατέρα» της. 
Μάλιστα τα στοιχεία θέλουν τον ηλικιωμένο να βίαζε την άτυχη κοπέλα για 12 συναπτά έτη και στο τέλος επειδη εκείνη αρραβωνιάστηκε θέλησε να την εκδικηθεί καίγοντας την ζωντανή.
Από την στιγμή που ο πατέρας της 26χρονης κοπέλας εξαφανίστηκε, ατύπως την κηδεμονία της άτυχης κοπέλας ανέλαβε  ένας 71χρονος για να βοηθήσει την οικογένεια όπως ισχυριζόταν, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που συνεργάστηκε με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο 71χρονος βίαζε επί 12 συναπτά έτη την 26χρονη που υποτίθεται ότι προστάτευε. 
Η κοπέλα αρραβωνιάστηκε και θέλησε να απομακρυνθεί από τον άνδρα που την κακοποιούσε αλλά αυτός την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο. Ο άνδρας περιέλουσε με πετρέλαιο την 26χρονη και της έβαλε φωτιά ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι. 
Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και της έβαλε και πάλι φωτιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το farsalapress.eu. 
Το πτώμα της άτυχης 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.
Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας υπέβαλλε την δικογραφία της υπόθεσης και ασκήθηκε στον άνδρα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Όσον αφορά την εξαφάνιση του βιολογικού πατέρα της Μαριάννας, οι Αρχές πιστεύουν ότι μετά τη διαλεύκανση της δολοφονίας θα μπορέσουν να βρουν την άκρη του νήματος προκειμένου να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη με τον ιερέα Αλέξανδρο Μυγδανάλευρο. 
Η εξαφάνιση του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε ασχοληθεί μαζί του δύο φορές η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.
 Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνιση του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία.
Οι Αρχές ερευνούν ακόμα την υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου