23.1.14

"Άφαντος" ο πα-τέρας βιαστής της 18 χρονης - Καταζητείται και στην Ελλάδα !!!

βιασμός ΞάνθηΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ;
Η αστυνομία αξιολογεί πληροφορίες που φτάνουν ενώπιόν της και έχει ήδη θέσει υπό παρακολούθηση συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της δύναμης, Ανδρέα Αγγελίδη:
Σε όλες τις επαρχίες έχουν επεκταθεί οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 53χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος καταζητείται από χθες το πρωί, όταν η κόρη του 18 ετών, η οποία είναι έγκυος, τον κατήγγειλε ότι την οδήγησε σε ερημική περιοχή όπου και τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

"Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για εντοπισμό του 53χρονου σχετικά με συγκεκριμένη υπόθεση. Οσον αφορά τις έρευνες έχουν γίνει εντατικά εξετάσεις σε όλες τις επαρχίες οι οποίες και συνεχίζονται αλλά μέχρι της στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.
Οι αρχές κατέχουν, παράλληλα, πληροφορία ότι ο 53χρονος καταζητούμενος είχε κατηγορηθεί για βιασμό και στην Ελλάδα, και αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους, ενώ κατάφερε να φτάσει στην Κύπρο κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Όπως δήλωσε ο κ. Αγγελίδης, "Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζήτημα και αναμένεται να ζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες έτσι ώστε να εξακριβωθούν ακριβώς τα γεγονότα και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο σχετική με την πληροφορία αυτή. 
Η 18χρονη βρίσκεται υπό την προστασία και επίβλεψη των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας".
Προς εντοπισμό του καταζητούμενου, η Αστυνομία έχει ενημερώσει αεροδρόμια, λιμάνια και τα οδοφράγματα, καθώς και άλλους χώρους που κρίθηκε σκόπιμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου