12.1.14

Εφιάλτης για 45χρονη… το cyber sex στο διαδίκτυο!

ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!
 Φοβάται τα χειρότερα και πως θα οδηγηθεί σε διάλυση της οικογένειάς της!
Όχι μόνο της βγήκε… ξινή αλλά την πλήρωσε και πανάκριβα, την απόφασή της να τολμήσει την εμπειρία του… cyber sex με ένα άγνωστο σε αυτήν ζευγάρι που σύμφωνα με δική του δήλωση διαμένει σε περιοχή της Αθήνας. 
Και αυτό, γιατί σύμφωνα με δική της διαδικτυακή εξομολόγηση κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο και έγιναν γίνει ο εφιάλτης της, αφού χρησιμοποιώντας το ακατάλληλο οπτικο-ακυστικό υλικό που έχουν στα χέρια τους της ζητούν χρήματα με αντάλλαγμα να μην δημοσιοποιήσουν το υλικό στο ίντρνετ. 
Ο λόγος για 45χρονη Πατρινή, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε άνεργη το καλοκαίρι και από τότε έπαθε εξάρτηση στο ίντερνετ. Και κυρίως στο facebook στο οποίο περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της. Όμως παράλληλα με το κανονικό της προφίλ είχε δημιουργήσει και ένα δεύτερο δίχως τα πραγματικά της στοιχεία.
 Και αυτό της κάλυπτε μιαν άλλη ανάγκη που είχε σχετικά με περίεργες ερωτικές αναζητήσεις, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται, δεν ταυτίζονταν με τις απόψεις του συζύγου της. 
Έτσι φρόντιζε να σερφάρει στα κρυφά. Και μία από αυτές τις φορές, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία του άνδρα της και του παιδιού τους, ενέδωσε στο πιεστικό αίτημα ενός ζευγαριού να ανοίξουν τις κάμερες για να έχουν οπτική επαφή μεταξύ τους. Στην αρχή έδειχνε άρνηση αλλά τελικά πείστηκε να το κάνει. Άνοιξε την κάμερα χωρίς όμως να φαντάζεται τι θα επακολουθήσει. 
Επειδή δεν γνώριζε πολλά από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον τρόπο χρήσης της κάμερας, εκείνη δεν ήξερε πως την κατέγραφαν! Και μάλιστα, είχε την εντύπωση ότι δεν φαινόταν το πρόσωπό της αλλά το ζεύγος των επιτήδειων διέκριναν αρκετό από το τμήμα του. Έτσι στην περίπτωση που το βιντεάκι αυτό κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, θα είναι πανεύκολο να αναγνωριστεί από οποιονδήποτε γνωστό της τύχει να το παρακολουθήσει.
Φοβάται το σκάνδαλο!
Την καταγγελία έκανε η ίδια μέσω του ψεύτικου προφίλ που έχει στο facebook και όχι φυσικά εκείνου όπου εμφανίζεται με το πραγματικό της όνομα. Το ανέφερε σε μια προσπάθεια να προφυλάξει άλλους χρήστες από τις ύποπτες συνήθειες του συγκεκριμένου ζεύγους που είναι πιθανό να ακολουθεί την ίδια τακτική και κατά άλλων προσώπων είτε γυναικών, είτε ανδρών. Και η ίδια όχι απλώς βρίσκεται σε αδιέξοδο και βιώνει, όπως λέει, έναν αληθινό εφιάλτη, αλλά το σημαντικότερο είναι πως αδυνατεί να απευθυνθεί και στις αρχές φοβούμενη το σκάνδαλο και τις συνέπειες που αυτό θα έχει στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή… 
ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου