11.1.14

ΒΙΝΤΕΟ - AYTH EINAI η Προφητεία για μετά τον θάνατο του Σαρόν !!!

«Προφητεία» έχει αναστατώσει το Ισραήλ, που υποστηρίζει πως μετά το θάνατο του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Ariel Sharon θα έρθει ο Μεσσίας στη Γη.
Αυτό υποστηρίζει ένας από τους αναγνωρισμένους Ισραηλινούς ραβίνους, ο Yitzhak Kaduri το 2006, δύο μήνες πριν ο Sharon υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποσυρθεί από την πολιτική.
Ο Δρ. Zeev Rotstein διευθυντής στο ιατρικό κέντρο Sheba στο Τελ Αβίβ δήλωσε σήμερα πως η κατάσταση του Ariel Sharon είναι κρίσιμη και απειλείται η ζωή του όπως μετέδωσε πριν από λίγο το AP.
Ο επικείμενος όμως θάνατος του Sharon, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, έχει γίνει το επίκεντρο όλων των μυστικιστικών κύκλων στο Ισραήλ.
Εξαιτίας της προφητείας του αυτής ο Carl Gallups ένας Αμερικανός πάστορας έγραψε το βιβλίο «Ο Ραβίνος που ανακάλυψε τον Μεσσία» (The Rabbi Who Found Messiah) ενώ το περιεχόμενο του βιβλίου πρόκειται να γίνει και κινηματογραφική ταινία.
Αυτό όμως που έχει προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον είναι πως το 2007 ο πλέον «διάσημος» ραβίνος στο Ισραήλ ο Kadur τότε 108 ετών, και λίγο πριν πεθάνει έγραψε το όνομα του Μεσσία που θα έρθει στον κόσμο μετά το θάνατο του Sharon: Ένα χρόνο μετά το θάνατο του ραβίνου το σημείωμα και αφού ελέγχθηκε η αυθεντικότητά του αναγνώστηκε και το όνομα αυτό ήταν Yehoshua ή Ιησούς(!) στα εβραϊκά.
Η γνωστοποίηση αυτή σόκαρε όλη τη θρησκευτική κοινότητα του Ισραήλ.
Λίγο αργότερα ξέσπασε η οργή: Το όνομα του Ιησού απομακρύνθηκε από το site που διατηρούσαν οι ακόλουθοι του ραβίνου, και τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ ξανά το θέμα.
Μάλιστα η οικογένεια του Kaduri καθώς και κάποιοι άλλοι κοντά στο ραβίνο είπαν πως το σημείωμα αυτό είναι πλαστογραφία, ένα άσχημο αστείο.
Ο Ηuck Missler ιδρυτής της εκκλησιαστικού ινστιτούτου Koinonia House λέει πως το βιβλίο του Gallups ουσιαστικά αναφέρει ένα συνταρακτικό γεγονός, την προφητεία του ραβίνου ενός από τους πιο ακραίους στην εβραϊκή πίστη που υπήρξε ποτέ στο Ισραήλ.
Όπως αναφέρει ο Gallups «πολλοί από εμάς που εξετάσαμε την προφητεία του Kaduri καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στον κόσμο σύντομα μετά το θάνατο του Sharon. Το αίσθημα αυτό του σύντομου χρόνου ενισχύεται από αυτά που έλεγε ο Kaduri αρκετά χρόνια πριν το θάνατό του για την σύντομη έλευση του Χριστού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου