13.1.14

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ

400.000€ όφελος για το Νοσοκομείο κάθε χρόνο
Γράφει ο Κάλχας
Σύμφωνα με πληροφορίες μας μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει σε  εταιρίες «γίγαντες»  ο διαγωνισμός που έχει προκηρυχτεί από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και αφορά την προμήθεια συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου συνολικού προϋπολογισμού  558.400€.
Πρόκειται για την καινοτόμα πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας σύμφωνα με την οποία το Νοσηλευτικό ίδρυμα σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να παράγει από μόνο του τις ποσότητες οξυγόνου ιατρικής χρήσης που απαιτούνται και ταυτόχρονα να επιτυγχάνεται μια οικονομία πόρων της τάξεως των 400.000€  ετησίως.
Φαντάζεστε λοιπόν αν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και ακολουθήσουν το παράδειγμα του Νοσοκομείου μας και τα άλλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας πόσους σημαντικούς πόρους θα εξοικονομήσει το Υπουργείο Υγείας; Μιλάμε για 131 νοσηλευτικά ιδρύματα στη χώρα εκ των οποίων αρκετά είναι πολύ μεγαλύτερα από το δικό μας. Αυτές είναι κινήσεις ΜΑΤ που φέρουν άμεσα και χειροπιαστά οικονομικά αποτελέσματα.
Θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και θα σας κρατάμε ενήμερους. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους μας να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη……..
Yστερόγραφο:

 Κύριε Διοικητά μου όχι τόσο άγριο χέρι στα Πιράνχας  της Υγείας. Ο σκοπός σας καλός και άγιος. Αλλά θέλουν και λίγο προσοχή. Θέλω να πιστεύω ότι το έχετε λάβει υπόψιν σας…..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου