16.1.14

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αδιέξοδο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Άντε πάλι από την αρχή. Μετά το όχι του Πετράκου και το ηχηρό όχι του Χουντή ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί νέο πρόσωπο που θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 
Κάποιοι, έτρεξαν και πρότειναν το όνομα του Οδυσσέα Βουδούρη και προσπάθησαν να πείσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τον Αλέξη Τσίπρα για το πρόσωπο αυτό.
 Γρήγορα, όμως, όλοι διαπίστωσαν ότι η υποψηφιότητα αυτή ήταν βούτυρο στο ψωμί του Τατούλη για δυο λόγους. 
Ο πρώτος είναι ότι ο Οδυσσέας Βουδούρης είναι ένας πολιτικός που εύκολα αλλάζει πολιτικά πουκάμισα μεταπηδώντας από πολιτικό σχηματισμό σε άλλον πολιτικό σχηματισμό. 
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει έντονες αντιθέσεις στη Μεσσηνία, σε μια περιοχή που έχει εξελιχθεί σε αχίλλειο πτέρνα για τον Τατούλη. Οι Μεσσηνίοι θεωρούν ότι τον στήριξαν και τον οδήγησαν στη Βουλή και αυτός τους άδειασε μεταπηδώντας και σε άλλο κόμμα και σε άλλη εκλογική περιφέρεια.
Τώρα, κάποιοι θέλουν να προτείνουν την υποψηφιότητα Πατσαρίνου αν και γνωρίζουν ότι είναι αδύναμη πρόταση αφού έχει μικρή αναγνωσιμότητα και μικραίνει αντί να μεγαλώνει την εκλογική βάση.
Τέλος, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν απροθυμία να εγκαταλείψουν την κεντρική πολιτική σκηνή τώρα που κατ΄ αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει για εξουσία….
Το παραπάνω σκηνικό αποτυπώνει το σημερινό αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ…
Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου