26.1.14

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ - Οι τρίτεκνοι έκοψαν την πίτα τους

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ενημερώνει τα  μέλη ότι στης Μαρίας τον καφενέ και με την παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών  πραγματοποιήθηκε στην Στούπα η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. 
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς έκανε μια ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν .
 Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έκδοση  κάρτας για έκπτωση στα ΚΤΕΛ Μεσσηνίας , για την αρνητική εξέλιξη του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων τα οποία δίνονται σε λιγότερους αλλά και για αυτούς που τα δικαιούνται  ακόμα δεν τα έχει παραλάβει ο σύλλογος στο σύνολο τους.
 Τέλος ο κος Κορομηλάς κάλεσε τα μέλη μας στην Στούπα  να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν να εμπιστεύονται το σύλλογο που δίνει αγώνα να υποστηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Δυτικής Μανής  που αντιμετωπίζουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα. Κλείνοντας ευχαρίστησε τις  τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στα μέλη μας και τους τοπικούς φορείς για την άριστη συνεργασία.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κος Γιαννημάρας και ο συντονιστής  στην Στούπα  του δραστήριου συλλόγου  με πολλαπλή ανθρωπιστική δράση ΓΑΙΑ κος Ξυδέας  .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου