29.1.14

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !!

Νέες σφοδρές χιονοπτώσεις προβλέπονται στις αρχές Φεβρουαρίου στην χώρα μας και κυρίως στην βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδας, ως και σε μηδενικά υψόμετρα !!

Από τις 1-2 Φεβρουαρίου, αναμένεται νέα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την βόρεια Ελλάδα, ενώ μετά τις 3-4 Φεβρουαρίου, ως και τις 6-8 περίπου του μήνα, η πτώση θα επηρεάσει και την κεντρική χώρα.

Σφοδρές χιονοπτώσεις προβλέπονται στην βόρεια Ελλάδα ως και σε μηδενικό υψόμετρο από τις 2-3 ως και τις 4-5 Φεβρουαρίου, ενώ χιονοπτώσεις φαίνονται και σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα της κεντρικής χώρας από τις 4-5 ως και τις 6-7 Φεβρουαρίου.

Μετά τις 7-8 Φεβρουαρίου, φαίνεται η θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά σε όλη την Ελλάδα, αλλά ο καιρός δεν φαίνεται από πλευράς φαινομένων να είναι καλός, καθώς φαίνονται έντονες βροχές και καταιγίδες.


Η Θεσσαλονίκη φαίνεται για δεύτερη φορά να δέχεται χιονοπτώσεις ως και στο κέντρο της, ενώ και περιοχές της Αθήνας με υψόμετρο άνω των 200 μέτρων και γενικότερα περιοχές του νομού Αττικής με υψόμετρο άνω των 200-300 μέτρων, φαίνεται να έχουν πιθανότητες για χιονοπτώσεις.

Ως και την Παρασκευή, θα γνωρίζουμε αν όντως οι νέες αυτές χιονοπτώσεις σημειωθούν ως και την Θεσσαλονίκη αλλά και σε περιοχής του νομού Αττικής και της Αθήνας. Πάντως αν όντως οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές όπως δείχνουν τα προγνωστικά μας στοιχεία, τότε η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλες πιθανότητες να δει μετά από πολλά χρόνια χιονιά πολλών εκατοστών, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως σας προαναφέραμε, θα το επαληθεύσουμε την ερχόμενη Παρασκευή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου