10.1.14

ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ Ανασφάλιστοι και άνεργοι

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
Ελλησπόντου 12 - 162 32 Βύρωνας
210-7628209, 6977-747431,


Προς:
Την Διοίκηση
του  Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών

Η κ. Ριστάνη Ντρίτα, άνεργη και ανασφάλιστη, οποία έχει λάβει ελληνική ταυτότητα, δημότης Βύρωνα, συνοδευόμενη από μέλη της οικογενείας της, επισκέφτηκε πρόσφατα την Α΄ ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου σας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η οποία σύμφωνα και με πιστοποίηση του γιατρού της ορθοπεδικής, απαιτεί άμεση εγχείριση στο γόνατο.

Το λογιστήριο στο οποίο παραπέμφθηκε η κ. Ριστάνη, άγνωστο γιατί, της γνωστοποίησε ότι για να εγχειρισθεί πρέπει να πληρώσει 4.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε να τα προκαταβάλλει! 
Σύμφωνα με το λογιστήριο σας, το νοσοκομείο έχει λάβει πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, με την οποία απαιτείται η προκαταβολή όλων των δαπανών νοσηλείας των  ανασφάλιστων πολιτών διαφορετικά δεν μπορούν να τύχουν καμιάς νοσοκομειακής περίθαλψης!...

Θέτουμε υπόψη σας την παράνομη και προκλητική αυτή στάση του λογιστηρίου σας και ζητούμε να γίνει σεβαστό το ισχύον πλαίσιο και το σύνταγμα της χώρας μας και να παρασχεθεί άμεσα στην κ. Ραστάνη η νοσοκομειακή προστασία που απαιτείται.

Με τιμή
Δ. Σουλιώτης
Υπεύθυνος του ΚΙΦΒ


Βύρωνας  10.1.14     

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου