26.1.14

Σε σίριαλ εξελίχθηκε ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου με την αγαπημένη του Πωλίνα Πατραμάνη

Σε σίριαλ εξελίχθηκε ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου με την αγαπημένη του Πωλίνα Πατραμάνη. 
Ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργός, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αλλάξει την τελευταία στιγμή τα σχέδια, ώστε το μυστήριο να τελεστεί, όπως και έγινε, με άκρα μυστικότητα, σε άλλη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Το μυστήριο επρόκειτο να γιορταστεί σε ταβέρνα στην καρδιά του Λιμένα Χερσονήσου. Είχε γίνει κράτηση για 46 άτομα, αλλά η αίθουσα έμεινε άδεια. Λίγη ώρα πριν από τις 9 χθες το βράδυ, οι άνθρωποι της ταβέρνας ειδοποιήθηκαν να μαζέψουν όλα τα φαγητά σε πιατέλες, τις οποίες φόρτωσαν σε τέσσερα αυτοκίνητα για να τις πάνε στο σπίτι που τελέστηκε τελικά ο αρραβώνας, σε συγγενικό σπίτι της μητέρας της Πωλίνας, στο Κουτουλουφάρι.

Ο ιερέας παπα-Ευάγγελος Γραμματικάκης περίμενε στην εκκλησία για να περάσει τις βέρες, αλλά ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή για την αλλαγή των σχεδίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έδωσε εντολή σε όλους τους καλεσμένους, που ήταν τελικά μόλις 12, να αφήσουν τα οχήματα τους στην εθνική οδό, έξω από το Λιμένα Χερσονήσου και να μεταφερθούν με συνοδεία από εκει στο Κουτουλουφάρι.
Μάλιστα τους ζήτησε να απενεργοποιήσουν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να μη διαρρεύσει καμία φωτογραφία ή να μην υπάρξει επικοινωνία με δημοσιογράφους.

Οι υπόλοιποι 34 από την αρχική λίστα των καλεσμένων, έμειναν μέχρι τέλους με την εντύπωση ότι το μυστήριο θα γιορταστεί στην ταβέρνα. Σύμφωνα με αφηγήσεις καλεσμένων, στον αρραβώνα δεν παρέστη ούτε ο πατέρας της αθλήτριας του βόλλεϋ που εργάζεται σε λαϊκή αγορά, αλλά ο πατριός της που είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Αντίθετα έδωσε το παρόν η πρώτη γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού, Εύα Ζησιμίδου που είναι η μητέρα του Ανδρέα.

Το μενού ήταν παραδοσιακά κρητικό: ξεκινούσε με σαλάτα ρόκα και σταμναγκάθι, τυριά κρητικά (μυζήθρα, γραβιέρα, φέτα Κρήτης) και το κυρίως πιάτο περιελάμβανε:

-Κουνέλι, συκώτια σαβόρε και κοτόπουλο
-Βραστό με μακαρόνια και γαμοπίλαφο κι
-Αντικρυστά αρνιά με πατάτες φούρνου και γουρουνόπουλο φούρνου.
Για επιδόρπιο υπήρχαν μπουγάτσες και κάποια γλυκά (κουραμπιέδες και ξεροτήγανα) που είχε ετοιμάσει το σόϊ της Πωλίνας.

Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου