27.1.14

Έκοψαν την πίτα τους στην « ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ»

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε  ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ»,στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Μεσσηνίας, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Αλευρά.
Στην εν λόγω εκδήλωση η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας και  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη κ. Αθανασία Καρούνου μίλησε για τις προτεραιότητες και τους στόχους του Συλλόγου στην πρόληψη, θεραπεία και επιβράδυνση των επιπλοκών του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, στο σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε το σπουδαίο ρόλο του Συλλόγου Διαβητικών και εξήρε τη δράση και τη συμβολή του στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το Σακχαρώδη Διαβήτη. 
Όπως τόνισε ο κ. Αλευράς, ο πολύχρονος αγώνας των μελών  έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα. Η υπομονή και επιμονή τους, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων, την ισότιμη συμμετοχή τους  σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνική ζωής, με αξιοπρέπεια και χωρίς προκαταλήψεις, μας βρίσκει όλους αλληλέγγυους. 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου- ΠΕ Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής της, στηρίζει το Σύλλογο Διαβητικών και συμμετέχει στις δράσεις του, με στόχευση πάντοτε στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου