14.1.14

Απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο κ. Δ. Κοντομηνάς



Μετά τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή του Τ.Τ. Μάριο Βαρότση, σειρά να απολογηθεί είχε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς , ο οποίος έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος από την περασμένη εβδομάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας. 
Στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο επιχειρηματίας Δήμητρης Κοντομηνάς έχουν μεταβεί, προκειμένου να λάβουν την απολογία του για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο ανακριτής Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδης και η επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου.
Ο κ. Κοντομηνάς κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα στον δικαστικό λειτουργό. «Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες» είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO. «Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου