29.1.14

Η Ν.Δ …«Καίει » την υποψηφιότητα Τατούλη στην Πελοπόννησο;

Κάποιοι  βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για την περίπτωση Τατούλη.
Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα σκουπίδια θεωρούν δεδομένη τη στήριξη του Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία.
Εμείς, επιμένουμε ότι βιάζονται.
Η ρουλέτα γυρίζει και ακόμη δεν έχει σταματήσει ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα
Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας μας συνιστούν να περιμένουμε γιατί πιθανόν να έχουμε εκπλήξεις….

 ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ...ΦΑΒΟΡΙ !!!
Τα γεγονότα όμως τρέχουν ,σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  από καλά πληροφορημένες πηγές  προβάδισμα πλέον  στην κούρσα του  (ανεπίσημου ) χρίσματος  έχει  ο Βουλευτής  Κορινθίας  της Ν.Δ Χ.Δήμας  με αναγνωρίσιμο  όνομα σε όλη την Πελοπόννησο  ,ενώ ταυτόχρονα  είναι αποδεκτός από την κομματική βάση   και ακολουθεί ….κατά πόδας ο δήμαρχος Χαιδαρίου  Δ.Μαραβέλιας  ο οποίος περιμένει την απόφαση του Κυβερνώντος κόμματος  για να καθορίσει την δική του πορεία
Ήδη  έχει γνωστοποιήσει από καιρό στα μέλη της παράταξης του ότι δεν προτίθεται να ξαναδώσει μάχη στο δημοτικό τερέν του Χαΐδαρίου.
Για το λόγο αυτό είχε ζητήσει από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να ξεκινήσουν τις συζητήσεις και τις διαδικασίες και να αναδείξουν εκείνοι το νέο επικεφαλής του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαϊδαρίου .
Ο ίδιος σε συνέντευξη του  σε τοπική εφημερίδα  του Χαιδαρίου αποκάλυψε  ότι έχει πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία (στην οποία είναι αναπληρωτής γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοπονήσου, δηλαδή στην "πολιτική του Ιθάκη" όπως την αποκαλεί.

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου