3.1.14

ΝΕΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με  δύο (2) ακόμα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Νοσοκομείο Καλαμάτας αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνταν προκειμένου να υπογραφούν από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.Π. Καλλίρη οι αποφάσεις μετάθεσής τους στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Μεσσηνίας.

Πρόκειται για το Πνευμονολόγο κ.Βασιλαρέα Βασίλειο με βαθμό Επιμελητή Α΄ που υπηρετούσε στο Γ.Ν Νάουσας  και για τον  κ.Τσιχλάκη Μιχαήλ  με βαθμό  Επιμελητή Α΄ που υπηρετούσε στο Γ.Ν Ικαρίας.

Κατόπιν αυτών ο αριθμός των πνευμονολόγων του Γ.Ν Καλαμάτας ανέρχεται στους οκτώ (8) και αυτό διευκολύνει ακόμη περισσότερο το στόχο που έχει θέσει η Διοίκηση για δημιουργία Ειδικού Πνευμονολογικού Τμήματος. Η υλοποίηση αυτού του στόχου θα πραγματοποιηθεί με την τροποποίηση του οργανισμού που τοποθετείται χρονικά στο επόμενο δίμηνο.
Όσον  αφορά  στην ειδικότητα των χειρουργών η δύναμη ανέρχεται στους εννέα (9) και αυτό διασφαλίζει την δυνατότητα να καλύπτεται εφημεριακά για όλο το μήνα και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Υπενθυμίζεται  ότι τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  δύο (2) μόνιμοι διορισμοί για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας (1 Αναισθησιολόγος στο βαθμό του Διευθυντή και 1 Καρδιολόγος Επιμελητής Β΄)
Σήμερα δε, δημοσιεύθηκαν στο διαύγεια του Υπουργείου Υγείας  και οι διορισμοί τριών (3) επικουρικών ιατρών για το Γ.Ν Καλαμάτας (1 Αναισθησιολογίας-1 Παθολογίας-1 Ιατρικής Βιοπαθολογίας)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου