29.1.14

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ!

Αγαπητοί συμπατριώτες, πλήθος κόσμου από ολόκληρη τη Μεσσηνία τίμησε με την παρουσία του την κοπή της βασιλόπιτάς μας στις 26 Ιανουαρίου 2014, την οποία ευλόγησε ο ιερέας Νικόλαος Αργυρόπουλος από το Ρίπεσι. 
Ανάμεσά τους, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιάννης Φιλντίσης, ο πρόεδρος Σιδηροκάστρου κ. Πάνος Μητρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αθηναίων κ. Φώτης Ιγνατίου και κ. Γιώργος Δημόπουλος, οι αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Στάθης Καρτάλος, αντιπρόεδρος συλλόγου Φιλιατρινών, και κ. Νικόλαος Καρυώτης, γραμματέας συλλόγου Σελλαίων, ο  κ. Παναγιώτης  Λυμπερόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Πλατανιτών, ο πρώην διαμερισματικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων κ. Ιωάννης Φωτόπουλος με καταγωγή από το Δώριο, ο στρατηγός ελληνικής αστυνομίας κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος από το Σιδηρόκαστρο. Μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας ήταν η παρουσία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας δια των εκπροσώπων της, που ήρθαν από την Καλαμάτα, του γραμματέα κ. Παναγιώτη Μπαζίγου και του ταμία της κ. Ιωάννη Πράνταλου, όπως επίσης και του εκπροσώπου της στην Ευρώπη κ. Αθανασίου Ψαρούλη, ο οποίος κατέφθασε από την Στοκχόλμη μαζί με τον σκηνοθέτη κ. Μπάμπη Τσόκα. 
Ο κ. Τσόκας, όπως είναι γνωστό, σκηνοθετεί το έργο για τη ζωή της Μεσσήνιας Μαρίας Κάλλας, ενώ πρόσφατα παρουσίασε την ταινία του για τη ζωή και το έργο του καθηγητή αρχαιολογίας Πέτρου Θέμελη, που έχει φέρει στο φως την αρχαία Μεσσήνη.    
   Στην ίδια εκδήλωση, ο Σύλλογός μας βράβευσε, ύστερα από ομόφωνη απόφασή του, τον αθλητή Αριστοτέλη Λιακόπουλο για τις πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις του, ενώ δόθηκε στους επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι. &Τ.Ε.Ι. το βραβείο «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΚΚΑΒΑ». 
  Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους, συμπατριώτες και φίλους, και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!  
                                                                                                           Το Δ.Σ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου