18.1.14

Οι New York Times προαναγγέλλουν πως θα ανοίξουν άλλες δέκα (!) υποθέσεις για εξοπλιστικά

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ....ΠΑΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ...ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ....ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ !!!
 
Στην Ελλάδα κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει, γράφουν σήμερα οι New York Times αναφερόμενοι στις διώξεις που έχει ασκήσει η δικαιοσύνη σε άλλοτε ισχυρούς παράγοντες της χώρας.
Η αμερικανική εφημερίδα κάνει λόγο για το αίσθημα αδικίας που ένιωθαν οι Ελληνες πολίτες καθώς πλήττονταν από τα φορολογικά μέτρα, ενώ η ελίτ της χώρας έμενε στο απυρόβλητο. Προς ικανοποίηση πολλών, όμως συνεχίζει η εφημερίδα, αυτό αλλάζει καθώς η δικαιοσύνη λειτουργεί πλέον χωρίς πολιτικές πιέσεις και ξεσκεπάζει σκάνδαλα και περιπτώσεις διαφθοράς.
Η εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά σε δύο κυρίες της Δικαιοσύνης, την 52χρονη Ελένη Ράικου και την 36χρονη Πόπη Παπανδρέου τονίζοντας την αποφασιστικότητά τους και τη συμβολή τους στη διαλεύκανση υποθέσεων διαφθοράς.
Μάλιστα στην εφημερίδα μιλάει δικαστική πηγή σε καθεστώς ανωνυμίας λέγοντας: «Η δικαιοσύνη είναι ξεχωριστή αρχή. Δεν παίρνω εντολές από τον πρωθυπουργό για ό,τι κάνω».
Τονίζεται δε ότι σε σχέση με τα εξοπλιστικά αναμένεται να ανοίξουν ακόμα δέκα μεγάλες υποθέσεις.
Κληθείσα η δικαστική πηγή (πρόκειται για γυναίκα όπως αναφέρει η εφημερίδα) να ορίσει το συνολικό ποσό που έχει πάει σε μίζες στα εξοπλιστικά στην Ελλάδα απάντησε: «Θα πάρω σύνταξη και ακόμα δεν θα έχω μάθει!».
ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου