17.2.14

Τον κατήγγειλε η γυναίκα του για ξυλοδαρμό και παράνομη οπλοκατοχή

Μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές έναν 60χρονο αιγιώτη και τη σύζυγό του, περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, με τον άνδρα να κατηγορείται για ξυλοδαρμό της γυναίκας του, η οποία μάλιστα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κι αφού -ευτυχώς- γλύτωσε, κατήγγειλε τον άνδρα της και για παράνομη κατοχή όπλων!
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αιγίου, έχοντας καταπιεί μεγάλη ποσότητα φαρμάκων με σκοπό να αυτοκτονήσει. Αφού το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς με επιτυχία, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου πήραν κατάθεση από τη γυναίκα, η οποία αποκάλυψε πως ο άνδρας της την ξυλοφόρτωνε συστηματικά και πως την απειλούσε κατά καιρούς, φέρνοντάς την σε πραγματικό αδιέξοδο.
Προτού όμως προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της πρώτης κατάθεσης κι αφού ο άνδρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου, η γυναίκα επανήλθε το πρωί της Κυριακής με νέα καταγγελία, στην οποία ανέφερε πως ο άνδρας της κατείχε παράνομα όπλα μέσα στο σπίτι τους, λίγο πιο έξω από το Αίγιο. Πράγματι, αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε κατ' οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και ανακάλυψαν πως ο 60χρονος κατείχε δύο νόμιμα κυνηγετικά όπλα αλλά και 2 πυροβόλα όπλα (!). Έτσι, πλέον σχηματίστηκε και νέα δικογραφία, αρκετά σοβαρή μάλιστα, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ο 60χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Αιγίου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.
filodimos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου