21.2.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ -" Πλούσια δράση " του ΚΚΕ εν όψι της επίσκεψης Κουτσούμπα

Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ αναπτύσσει το επόμενο διάστημα πλούσια πολιτική δραστηριότητα στα πλαίσια της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην Καλαμάτα, στις 5/3/2014 στις 19:00 στο αμφιθέατρο της νομαρχίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Σάββατο 22/2/2014
·         Συνεστίαση της ΚΟΒ Γαργαλιάνων στις 21:00 στο «Il-Centro» στους Γαργαλιάνους. Θα μιλήσει  ο Νίκος Γόντικας Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετίσει ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας. Νωρίτερα θα περιοδεύσουν στο κέντρο των Γαργαλιάνων.

Κυριακή 23/2/2014
·         Στις 10:30 στο Κοπανάκι του Δήμου Τριφυλίας, στο καφενείο του Θοδωράκη Λαμπρόπουλου στην πλατεία του χωριού, θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετίσει ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.
·         Στις 19:00 στου Χανδρινού του δήμου Πύλου θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετίσει η Σοφία Αποστολοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πύλου.

Δευτέρα 24/2/2014
·         Στις 11:00 συνέντευξη τύπου της ΤΕ Μεσσηνίας στα γραφεία της ΤΕ Φαρών και Παπατσώνη με θέμα την επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Καλαμάτα.

Τρίτη 25/2/2014
·         Στις 7:00 στα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ θα μιλήσουν ο Νίκος Διασάκος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας.
·         Στις 19:00 στην Καλαμάτα στο καφενείο «Το Στέκι», στο γήπεδο της τέντας, θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.
·         Στις 19:00 στον Αετό του δήμου Τριφυλίας θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τετάρτη 26/2/2014
·         Στις 19:00 στην Καλαμάτα στο καφενείο « ΠΟΛ» στην πλατεία Φυτειάς θα μιλήσει ο Νίκος Διασάκος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετήσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας.

Παρασκευή 28/2/2014
·         Στις 11:00 συνέντευξη τύπου της ΤΕ Μεσσηνίας στα γραφεία της ΤΕ Φαρών και Παπατσώνη με θέμα «Οι αντιλαϊκές εξελίξεις στον τομέα της υγείας, η κατάσταση στη Μεσσηνία και η πρόταση του ΚΚΕ».
·         Στις 19:00 στην Καλαμάτα στο καφενείο «Ανατολή», στη φοιτητική εστία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Οικονομάκος μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
·         Στις 19:00 στο Πεταλίδι στο καφενείο «Κατσάς» θα μιλήσει ο Κώστας Αποστολόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης.

Τετάρτη 5/3/2014
·         Στις 19:00 Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Καλαμάτα στο αμφιθέατρο της νομαρχίας με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου