17.2.14

ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Ο Βουδούρης ο "εκλεκτός" του Τσίπρα στην Πελοπόννησο

Οριστικό: Ο Βουδούρης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο
ΣΤΑ " ΚΑΓΚΕΛΑ " ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΚΟΙ !!!
Τελικά ο κ. Οδ. Βουδούρης θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, παρά τις ισχυρές αντιδράσεις πυ εκδηλώθηκαν στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η απόφαση ερμηνεύται και ως μήνυμα προς τους αμφισβητίες στο εσωτερικό του κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας ξεκάθαρα να διαφανεί ότι η κεντρική πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι απόφαση ειλημμένη, που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Φέρνοντας προ τετελεσμένου τους επικριτές της επιλογής του να αναζητήσει συνεργασίες και με ανθρώπους που ψήφισαν το Μνημόνιο, αλλά εν συνεχεία αντιτέθηκαν στις μνημονιακές πολιτικές, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ο κ. Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από τον Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, συναντήθηκε σήμερα με τον πολιτικό φορέα «Κοινωνία Πρώτα», που έχει συσταθεί με πρωτοβουλία του Οδυσσέα Βουδούρη.

Στην αντιπροσωπεία της «Κοινωνία Πρώτα» συμμετείχαν, από την άλλη, ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, η Μαρία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου για την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας, καθώς και στη διεύρυνση της συνεργασίας τους σε πρώτη φάση μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου