19.2.14

ΧΩΡΑ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη

 ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ !!!
– ”Βγήκε γυμνός και ήθελε να φύγουμε”!
-Στο φως η ανατριχιαστική ομολογία των δραστών για το στυγερό έγκλημα που διέπραξαν 
– Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο, αλλά και οι δύο συμφωνούν στην αιτία της δολοφονίας…
Οι νεαροί ομολόγησαν το φόνο που διέπραξαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας τον
Μεσσηνία: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη - ''Βγήκε γυμνός και ήθελε να φύγουμε''!φορτώνει στον άλλον. 
Συγκεκριμένα ο Ελληνας υποστηρίζει ότι ο Γεωργιανός χτύπησε με τη σιδηρογροθιά τον ιερέα και στη συνέχεια τον στραγγάλισε με το πουκάμισο, ενώ ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι το φόνο τον έκανε ο ανήλικος. 
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αλλοδαπός είναι ο φονιάς αλλά για την ώρα δεν μπορούν να αποκλείσουν και τη δική του εκδοχή…


Ο ένας εκ των δύο δραστών – ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso
Στο φως όμως έρχονται και οι ομολογίες των δραστών που περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στο σπίτι  του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή.
”Μας άνοιξε το σπίτι και μπήκαμε όλοι μαζί στην κουζίνα. Του είπαμε να μας δώσει τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει, αλλά ο ιερέας μας έδωσε μόνο 10 ευρώ. 
Όταν βγήκε γυμνός από το δωμάτιο και μας είπε να φύγουμε γιατί δεν πρόκειται να μας δώσει άλλα χρήματα ο ο Ν.Π (ανήλικος Έλληνας) άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι μέχρι που τον σκότωσε. Μετά τον μετέφερε στην κουζίνα, όπου τον έπνιξε με ένα πουκάμισο” ανέφερε ο 24χρονος Γεωργιανός.

Ο άτυχος Αρχιμανδρίτης που δολοφονήθηκε - ΦΩΤΟ από Espresso Ο άτυχος Αρχιμανδρίτης που δολοφονήθηκε – ΦΩΤΟ από Espresso
Οι κατηγορούμενοι όπως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν στο σπίτι του θύματος. Οπως επικαλέστηκαν οι ίδιοι στην προανάκριση, ήθελαν χρήματα για να πάνε την Κυριακή να παρακολουθήσουν αγώνα στην πίστα καρτ στην Καλαμάτα.
Γι’ αυτό, εκτιμούν αστυνομικές πηγές, αναστάτωσαν το σπίτι πριν φύγουν ψάχνοντας τα πάντα στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν σε άτομα που ο άτυχος αρχιμανδρίτης γνώριζε και θα επέτρεπε να μπουν οποιαδήποτε ώρα στο σπίτι του, καθώς δεν υπήρξε καμία παραβίαση, ωστόσο όλοι οι χώροι βρέθηκαν από τους αστυνομικούς άνω – κάτω.
Οι δολοφόνοι τραυμάτισαν αρχικά  τον 54χρονο αρχιμανδρίτη στο κεφάλι και όταν αυτός έπεσε αναίσθητος και γυμνός στο πάτωμα, τον στραγγάλισαν με ένα πουκάμισο που βρήκαν στο δωμάτιο.
 Ποιος είναι ο 18χρονος που συνελήφθη
Συγχωριανός του άτυχου αρχιμανδρίτη, με τον οποίο η οικογένειά του είχε άριστες σχέσεις, είναι ο18χρονος που συνελήφθη για το φόνο του άτυχου ιερέα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην Espresso, ο 18χρονος δεν είχε πολλές επαφές με τα παιδιά της ηλικίας του, κουρευόταν εκκεντρικά, έκανε παρέα με αλλοδαπούς και ήταν λάτρης του Παντελή Παντελίδη, της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων.
Ποιος είναι ο Γεωργιανός που συνελήφθη
Ο Γεωργιανός φίλος του 18χρονου, ζούσε και αυτός στη Χώρα Τριφυλλίας και ασχολούνταν κυρίως με γεωργικές εργασίες, ενώ όταν δεν είχε δουλειά στα χωράφια, έκανε μεροκόματα σε εργοστάσιο της περιοχής.

Αναλυτικά οι καταθέσεις
Σύμφωνα με τον 18χρονο, ο ίδιος περίμενε στο διάδρομο, ενώ ο Γεωργιανός πήγε στην κουζίνα μαζί με τον ιερέα. Οπως ανέφερε ο Ελληνας, ο ιερέας και 24χρονος έμειναν στην κουζίνα για μισή ώρα, περίπου. Υστερα, ο 18χρονος άκουσε φασαρία: «Μόνο 10 ευρώ έχω, αρκετά είναι, φύγετε τώρα» φέρεται πως του είπε ο αρχιμανδρίτης.
Οπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο 18χρονος, ο ιερέας βγήκε γυμνός από την κουζίνα και από πίσω του τον ακολουθόύσε ο Γεωργιανός, ο οποίος και τον χτύπησε δυο φορές με σιδηρογροθιά, μια στο μέτωπο και μια στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Κάπως έτσι, ο αρχιμανδρίτης ζαλίστηκε και έπεσε στο πάτωμα. 
Ο 24χρονος, σύμφωνα πάντα με τον νεαρό Ελληνα, τον τον έσυρε στην κουζίνα και αφού του έκανε θηλιά το πουκάμισό του, το πέρασε στο λαιμό του και τον στραγγάλισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργιανός, αφού πρώτα «έσπασε» στην ανάκριση ο 18χρονος, έπειτα από αρκετές ώρες, παραδέχτηκε την παρουσία του στο σπίτι, αλλά κατονόμασε ως δράστη τον νεαρό Ελληνα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γεωργιανού και οι δύο νεαροί συνόδευσαν τον ιερέα στην κουζίνα όπου του ζήτησαν τα λεφτά, που είχαν συμφωνήσει να τους δώσει. Στη συνέχεια, αφού τους έδωσε τα 10 ευρώ βγήκε γυμνός από το δωμάτιο και τους είπε να φύγουν. 
Ο 24χρονος ισχυρίζεται τότε, ότι ο νεαρός Ελληνας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και ακολούθως τον στραγγάλισε.
newsit.gr-espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου