16.2.14

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ με την άρνησή τους να παραδώσουν τα κτίρια όπου στεγάζονται τα πολυιατρεία του οργανισμού και τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου. 
Οι γιατροί διοργανώνουν διαμαρτυρίες έξω από τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ, καθώς η διοίκηση του Οργανισμού έχει δώσει διορία έως αύριο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής με ευθύνη των διευθυντών των περιφερειακών διευθύνσεων.
Τα πολυιατρεία, θα παραμείνουν κλειστά για περίπου  ένα μήνα και εν συνεχεία θα ανοίξουν υπό το νέο καθεστώς, όπως δήλωσε στο «ΣΚΑΙ», ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ, καλεί τους γιατρούς μαζί με τους ασφαλισμένους να παρίστανται στις Μονάδες τους, προκειμένου «να στηρίξουν τη νομιμότητα και να αποτρέψουν το κλείσιμό τους.» Αύριο από τις 9 το πρωί οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ  στη Δάφνη, στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της Αττικής και της περιφέρειας έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις έξω από τα κτίρια.  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου