21.2.14

ΜΕΣΣΗΝΗ - Δεν θέτει υποψηφιότητα ο Νίκος Τζώρτζης

Με δήλωση του ο Νίκος Τζώρτζης γνωστοποιεί ότι δεν  θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές για το δήμο Μεσσήνης
 Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΩΡΤΖΗ
"Πριν από τριάμισι χρόνια συγκροτήσαμε την Ενωτική Δημοτική Κίνηση Δήμου Μεσσήνης, θέλοντας να υπηρετήσουμε το καλό του τόπου μας. Μια μεγάλη παράταξη, που
την αγκάλιασε ο κόσμος, γεγονός που καταδείχθηκε και από το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου μας χώρισαν ελάχιστοι ψήφοι από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. 
Ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι για ό,τι το καλύτερο, αλλά δε στάθηκε δυνατό να αναλάβουμε τις τύχες του Δήμου στα χέρια μας.
Από εκεί και μετά, είχαμε δυναμική παρουσία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και στόχο την ενότητα του συνδυασμού μας.
Θελήσαμε για δεύτερη φορά να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας . Το δικαίωμα αυτό μας το έδωσαν όλοι οι δημότες. Όμως, παρά τις προσπάθειές μας να είμαστε ο πόλος απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή και ελπίζοντας στη συσπείρωση όλου του προοδευτικού χώρου, δεν το καταφέραμε και σε αυτό συνετέλεσαν αρκετοί παράγοντες.
Πρώτος και κύριος η ύπαρξη εξωγενών πολιτικών φαντασμάτων, ατόμων ξεχασμένων, θεωρητικά, από τα παλιά, οι οποίοι για άγνωστους λόγους και προσβλέποντας μόνο στο δικό τους συμφέρον, ναρκοθέτησαν την προσπάθεια.
Ο δεύτερος είναι η αλαζονεία της εξουσίας που διακατέχει κάποιους, με αποτέλεσμα να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος.
Τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό των δυνάμεων της μεγάλης παράταξης που δημιουργήσαμε και φαίνεται καθαρά ότι η ενότητα που χτίσαμε πριν από τριάμισι χρόνια, τραυματίστηκε σοβαρά.
Οι όποιες μου προσπάθειες να συνεχιστεί αυτό το κλίμα, δεν καρποφόρησαν και πλέον βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του δήμαρχου Δήμου Μεσσήνης.
Θέλω καταλήγοντας να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στη μεγάλη παράταξή μας, όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν, τους συνδημότες και συμπολίτες μου, τους φίλους και συνεργάτες μου και ιδιαίτερα αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου έως την τελευταία στιγμή σε αυτό το ταξίδι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όσον δε αφορά στους ψηφοφόρους μας, τους καλώ να κρίνουν κατά συνείδηση με γνώμονα το καλό του τόπου μας".                
Νικ. Τζώρτζης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Επικεφαλής Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Δήμου Μεσσήνης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου