22.2.14

Περίεργα και άλλα γύρω από το σέξ που ίσως δεν ξέρετε!

Μπορεί να προκαλούν γέλιο αλλά τα διάφορα περίεργα του σεξ είναι πραγματικότητα και αντικείμενο ενδελεχής έρευνας των επιστημόνων. 

Διαβάστε ποια είναι !

συχνότητα

Ο μέσος όρος των ερωτικών περιπτύξεων των ανθρώπων είναι 103 φορές το χρόνο, εκ των οποίων οι 1,98 φορές γίνονται σε μια εβδομάδα και οι υπόλοιπες 0,28 φορές μέσα στην ημέρα!

όσο περισσότερα είναι τα κιλά.... τόσο καλύτερα

Ερευνητές στην Τουρκία απέδειξαν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος με την σεξουαλική απόδοση.

Έτσι οι άνδρες με παραπανίσια κιλά ήταν σε θέση να κάνουν έρωτα για έναν μέσο όρο 7,3 λεπτά σε σχέση με τους λεπτότερους άνδρες!

Η μελέτη, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Nature, απέδειξε πως οι υπέρβαροι άνδρες είχαν υψηλότερα επίπεδα της γυναικείας ορμόνης οιστραδιόλης, η οποία φαίνεται ότι εμποδίζει τις ανδρικές ορμόνες και καθυστερεί την κορύφωση.

για την ναυτία δοκιμάστε... σπέρμα

Ο Gordon Gallup, ψυχολόγος στο SUNY-Albany οποίος ειδικεύεται στην ανθρώπινη αναπαραγωγική ανταγωνισμό και τη συμπεριφορά, υποστηρίζει ότι οι μέλλουσες μαμάδες έχουν ναυτίες και ζαλάδες το πρωί , επειδή το σώμα τους προσπαθεί να απορρίψει το γενετικό υλικό του σπέρματος αφού το θεωρεί ξένο και άγνωστο.

Βασισμένος σε αυτή την μελέτη συνιστά στις έγκυες ως γιατρικό την κατάποση σπέρματος θεωρία άκρως ελκυστική για τους υποψήφιους μπαμπάδες.

πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ

Μύθος ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτονται τον ύπνο και το φαγητό περισσότερο.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι ο μέσος αριθμός των σκέψεων γύρω από το σεξ στις νεαρές ηλικίες για τους άνδρες ήταν 18 φορές την ημέρα ενώ οι συνομήλικες τους δέκα φορές την ημέρα.

''όπλο'' κατά της γυναικείας υστερίας

Σύμφωνα με το Μουσείο του Σεξ, ο δονητής χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως μια φαρμακευτική θεραπεία για τη γυναικεία «υστερία» κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

Ο δονητής που προκαλείται οργασμούς βοηθήσει τους γιατρούς διαλύσει το άγχος που σχετίζονται με την υστερία της συμπτώματα.

άλλα περίεργα...

  • Ένα θηλυκό κουνάβι θα πεθάνει εάν δεν κάνει σεξ για ένα χρόνο.
  • Επτά χάπια που ανεβάζουν τις σεξουαλικές επιδόσεις πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο σε όλο το κόσμο.
  • Η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία θωρούσε την ομοφυλοφιλία ως μια ψυχική ασθένεια μέχρι το 1973.
  • Το καλύτερο σε πωλήσεις έργο επιστημονικής φαντασίας του 15ου αιώνα ήταν «Το παραμύθι των Two Lovers", ένα ερωτικό μυθιστόρημα από τον άνθρωπο που αργότερα έγινε ο Πάπας Πίος
  • Το 2008, οι αρχαιολόγοι στην Κύπρο ανακάλυψαν κατάρα χαραγμένη που χρονολογείται από τον 7ο "μπορεί να βλάψει το πέος σας, όταν κάνετε έρωτα." Κανείς δεν ξέρει ποιος έκανε την κατάρα, ή γιατί.
  • Ένας θηλυκός χιμπατζής σε μια τακτοποίηση του πάθους έχει τη δύναμη των έξι ανδρών.
  • 9.000.000 προφυλακτικά χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο
  • Ένα ποσοστό που αγγίζει το 75 % των γυναικών φτάνουν σε οργασμό από το στοματικό έρωτα
καμία επίδοση

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Διαβήτη και του Πεπτικού περίπου το πέντε τοις εκατό των ανδρών στην ηλικία των 45 ετών και το 15% έως 25 % των ανδρών που βρίσκονται στην ηλικία των 65 ετών σε κάποια φάση της ζωής του έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας..

iatropedia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου