21.2.14

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Τοπικές βροχές και σύννεφα

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014.
 Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς μέτριους.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό νοτιοανατολικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου