14.2.14

Μάξιμος Μουμούρης: Την Νάντια την γνώρισα στο Λύκειο

«Κάναμε ο καθένας τον κύκλο του και μετά από πολλά χρόνια "συναντηθήκαμε" και γίναμε ζευγάρι»

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου, τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, αλλά και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης σε πρωινή εκπομπή.

«Τη γνωρίζω από το λύκειο. Κάναμε ο καθένας τον κύκλο του και μετά από πολλά χρόνια "συναντηθήκαμε" και γίναμε ζευγάρι», είπε ο  ηθοποιός για τη σύζυγό του και τη γνωριμία τους, καλεσμένος στο «Πρωινό Mou».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι πολιτικός, απάντησε: «Πολύ ενδιαφέρον. Συζητάμε και για πολιτική αλλά η ίδια θέλει να ακούει πιο πολύ για τέχνη, για να ηρεμεί λίγο. Εγώ έχω το ψώνιο να μιλάω για πολιτική, καταλαβαίνεις...».

Όσο για την περίοδο που η γυναίκα του αντιμετώπιζε μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά της, εξομολογήθηκε: «Ήταν πολύ προσανατολισμένη προς αυτό κι εγώ έβλεπα ότι υπήρχε μεγάλη πίεση, οπότε δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας σε κάποια πράγματα. Αυτή ήταν η δυσκολία μας. Από τις διαφωνίες και τις δυσκολίες, όμως, εξελίσσεται μια σχέση, αν φυσικά θέλεις να είσαι με κάποιον».


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου