18.2.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι δύο δράστες της δολοφονίας του αρχιμανδρίτη !

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ προκειμένου να απολογηθούν έλαβαν οι δύο δράστες της ανθρωποκτονίας του 53χρονου Αρχιμανδρίτη από την Χώρα Μεσσηνίας μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος από το Τμήμα Ασφάλειας Καλαμάτας, μετά την απολογία τους στην Εισαγγελέα Κυπαρισσίας και τον ανακριτή στα Δικαστήρια της πόλης. 
Η προσαγωγή των δραστών μετά την σύλληψή τους στην Αστυνομική
Διεύθυνση Μεσσηνίας στο Δικαστικό μέγαρο της πόλης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης ενώ η ανάκριση διάρκεσε μιάμιση ώρα. 
Παρών ήταν ο συνήγορος του 18χρονου Έλληνα κατοίκου Χώρας ενώ για τον 24χρονο Γεωργιανό θα οριστεί κατά πάσα πιθανότητα δικηγόρος από το δικαστήριο. 
Ο Γεωργιανός σύμφωνα με πληροφορίες είναι γεννηθείς το 1990 και εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής ενώ έχει οικογένεια και είναι πατέρας 2 παιδιών όπως και 18χρονος νεαρός δράστης. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες σαν να μην συνέβη τίποτα την επόμενη μέρα που ήταν Κυριακή μετέβησαν στην περιοχή Δυτική παραλία Καλαμάτας για ψυχαγωγία. Οι δράστες σύμφωνα με το κατηγορητήριο βαρύνονται με κακουργηματικές πράξεις όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία καθώς βρέθηκε σιδηρογροθιά. 
Ο συνήγορος του 18χρονου κατηγορουμένους κ. Σπύρος Λαπιώτης δήλωσε ότι ο 18χρονος δεν έχει αποδεχθεί ότι επέφερε θανάσιμα τραύματα στον άτυχο ιερωμένο, ενώ η απολογία του θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Οι δύο δράστες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση μέχρι την απολογία τους οπότε οι δικαστικές αρχές θα κρίνουν την προφυλάκισή τους ή μη ενώ εξαντλούν το δικαίωμα που παρέχει ο Νόμος για την προθεσμία απολογίας.
 Ι.ΜΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου