18.2.14

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ….ΑΟΜΜΑΤΟΙ; - «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ» είδε ο ….Τατούλης !!!

«ΣΟΟΥ » ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Έσβησε τον ….Μάρξ από τον χάρτη , δεν υπάρχουν  πολίτες  δεξιοί, αριστεροί, κεντροαριστεροί και κεντροδεξιοί  όλες αυτές οι ταμπέλες  ήταν μια ιδιοτελής προσπάθεια πολιτικών και κομμάτων, προκειμένου να κρατήσουν τους κομματικούς τους στρατούς και να στηρίξουν τα συμφέροντά τους»…
Την ώρα που ο κόσμος «βράζει » κατηγορώντας τα πολιτικά κόμματα για την κατάσταση που έχουν οδηγήσει την κοινωνία και την χώρα ο κος Τατούλης  προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα υπερκομματικού ηγέτη με κύριο σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών  για μία ακόμα πενταετία στην Περιφέρεια Πελοπόννησου .
Παρουσίασε δε τον ευατό του ως πολιτικό που βρίσκεται ....πάνω από κόμματα και ιδεολογίες   ενώ τόνισε στην ομιλία του ότι «οι πολίτες σήμερα δεν χρειάζονται πρότυπα τύπου Τσε Γκεβάρα» αλλά «θέλουν ανθρώπους λογικούς που θα λένε την αλήθεια».

«ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ » Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Μίλησε για οράματα  για πολιτικούς με ….άκρατο λαικισμό  για έργα τα οποία συνάντησαν μεγάλα εμπόδια  από τον…. « δασκαλάκο » Τάσο Αποστολόπουλο και τον διαδοχό του Μανώλη Αγγελάκα !!!

Στον πολίτη πλέον απομένει η κρίση  (δια της ψήφου του) να δείξει ....εάν συμφωνεί με τα λεγόμενα Τατούλη !!!

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου