1.3.14

Στόν "αέρα" τα καρναβάλια - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού !!!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2 Μαρτίου και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και τους ισχυρούς νότιους ανέμους, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Πιο αναλυτικά:
1. Την Κυριακή 2/3, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Χαλκιδική και στην Ανατολική Μακεδονία.
2. Την Δευτέρα 3/3, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Από το μεσημέρι και από τα δυτικά, τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, αλλά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα είναι πιθανόν να εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης 4/3.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων, στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου