28.3.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - " ΘΥΕΛΛΑ " αντιδράσεων για την επιλογή της Ελένης Αλειφέρη !

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Η δημοσιοποίηση του ονόματος της Ελένης Αλειφέρη για την θέση Αντιπεριφερειάρχη  Μεσσηνίας στον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη   δια στόματος Περικλή Μαντά από το Κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης Best άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου οι οποίοι σαρώνουν στο πέρασμα τους την Πελοπόννησο και ειδικότερα την Μεσσηνία .


Εκτός από την «σφοδρή αντίδραση » του Πέτρου Τατούλη ο οποίος μίλησε ευθέως για «καπέλωμα » από την Νέα Δημοκρατία το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να δεχθεί ,σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν και από τα τοπικά στελέχη  της Νέας Δημοκρατίας που είχαν καταθέσει τα βιογραφικά τους  στην Συγγρού για  αξιολόγηση και ξαφνικά τους προέκυψε ….Αλειφέρη .


Αυτοδιοικητικό  στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Μεσσηνία σε δηλώσεις του  στο newsmessinia τόνισε χαρακτηριστικά … 

«Με τι κριτήρια επέλεξαν την κα Αλειφέρη από την στιγμή που υπήρχαν κατατιθεμένα βιογραφικά με την πολιτική ιστορία του κάθε υποψηφίου , στα οποία βρίσκονταν πρόσωπα με ακλόνητη αξιοπιστία, τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο .

Από πού και πώς προέκυψε Αλειφέρη της οποίας το βιογραφικό το οποίο ….δεν είχε καν κατατεθεί  και το οποίο  από ότι γνωρίζουμε ,περιέχει μία δημαρχιακή θητεία σε ένα μικρό Καποδιστριακό δήμο  που λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών του 2007 με τα κονδύλια για τα πυρόπληκτα που εισέρευσαν στα ταμεία του δήμου κατόρθωσε να επιδείξει ένα μικρό έργο .

Στην συνέχεια στον διευρυμένο Καλλικρατικό δήμο Οιχαλίας το έργο της ….εξανεμίστηκε χάνοντας τον δήμο από τον άγνωστο έως τότε Φίλιππο Μπάμη .

Η «εμβέλεια της » χαρακτηρίζετε τοπική  και ΔΕΝ διαθέτει το «ειδικό βάρος » να σηκώσει στις πλάτες της τον αγώνα για την « κατάκτηση » της  Αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας …»
Ενός κακού ...μύρια έπονται λέει σοφά λαός μας .... 

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου