6.3.14

Δωδεκάωρη διακοπή νερού στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή

Δωδεκάωρη διακοπή νερού από το πρωί έως το βράδυ θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, προκειμένου να εκτελεσθούν απαραίτητες  εργασίες σε εγκαταστάσεις και στο δίκτυο του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Γιάννης Μπάκας, η πολύωρη διακοπή της υδροδότησης οικιών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων θα επηρεάσει κυρίως τις περιοχές του Δήμου Καλαμάτας. Κατόπιν αυτού, καλούνται οι υδροδοτούμενοι να εξασφαλίσουν από την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, τις ποσότητες νερού που χρειάζονται είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Κυριακή 9 Μαρτίου οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για την εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών. Επελέγη δε η προσεχής Κυριακή, διότι οι προηγούμενες Κυριακές συνέπιπταν με την περίοδο των Απόκρεω, ενώ την Κυριακή 16 Μαρτίου θα διοργανωθεί στην Καλαμάτα το final four του κυπέλου βόλεϊ ανδρών Ελλάδος και την Κυριακή 23 Μαρτίου τελούνται οι επετειακές εκδηλώσεις για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου