15.3.14

Ήταν Διευθύντρια στο Δήμο… με παραποιημένα πτυχία!

Μετά την υπόθεση των δύο πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που ανακαλύφθηκε πως είχαν προσληφθεί ο ένας με πλαστό τίτλο σπουδών και ο άλλος δίχως να έχουν κατατεθεί όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μία νέα «βόμβα» έσκασε στον Δήμο της Πάτρας. 
Και μάλιστα αυτή τη φορά αφορούσε σε γυναίκα υπάλληλο που κατείχε θέση Διευθυντή χρησιμοποιώντας... παραποιημένους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω υπάλληλος είχε προσκομίσει ως μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ο οποίος μάλιστα της εξασφάλιζε και πρόσθετο ειδικό επίδομα, το δίπλωμα από την παρακολούθηση μιας θεματικής ενότητας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. 
Το οποίο όμως με τη σειρά του αποφάνθηκε πως σε καμία περίπτωση μια τέτοια θεματική ενότητα δεν μπορεί να συνεπάγεται και άρα να εκγλυφθεί ως μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών!
Στον φάκελό της βρέθηκαν πειθαρχικές υποθέσεις για κακοδιαχείριση, αλλά και για αμέλεια παιδιών (μιας και απασχολείτο στην δημοτική υπηρεσία που αφορούσε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς).
Η γυναίκα μετακινήθηκε ενώ θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού όπου υπηρετούσε προκειμένου να αποφασίσει πιθανή αντικατάστασή της.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου