21.3.14

Άρχισαν ξανά οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για το Boeing

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλι οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για δυο μεγάλα αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines.
 Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα ( AMSA ) έχει στείλει τέσσερα αεροσκάφη στην περιοχή, 2500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πέρθης, για να ερευνήσουν μια έκταση 23.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. 
Το Σάββατο αναμένεται να φθάσουν στην περιοχή το αυστραλιανό πολεμικό σκάφος HMAS Success και το νορβηγικό πλοίο Hoegh St. Petersburg το οποίο κατευθυνόταν από τη Μαδαγασκάρη προς τη Μελβούρνη όταν έλαβε το σήμα των αυστραλιανών αρχών να συμμετάσχει στις έρευνες για τα δύο αντικείμενα.

Στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες. Χαμηλά, πυκνά σύννεφα και βροχή που δυσχεραίνουν τις έρευνες. Σύμφωνα με τους Αυστραλούς τα αεροπλάνα πετούν μόλις εκατό μέτρα πάνω από την θάλασσα. Η Αυστραλία θα στείλει και άλλα αεροσκάφη στην περιοχή. Θα λάβουν επίσης μέρος και αεροσκάφη της Νέας Ζηλανδίας και των ΗΠΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου