10.4.14

Ινδός ισχυρίζεται ότι είναι 179 ετών

Ένας Ινδός, ο Mahashta Mûrasiόχι μόνο υποστηρίζει αλλά έχει και τα επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835. Αυτό εφόσον είναι αληθές τον καθιστά τον γηραιότερο άνθρωπο στον πλανήτη.

Ζει στην πόλη Vârânasî, καταγεγραμμένα από το 1903, ήταν τσαγκάρης στο επάγγελμα, και έχει βγει στη σύνταξη από το 1957, σε ηλικία 122 ετών.

Ο ίδιος, δηλώνει: "Έχω περάσει τόσο καιρό ζωντανός, τα εγγόνια μου έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Κάπως ο θάνατος με ξέχασε και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει σχεδόν καμιά ελπίδα.

Κοιτάξτε τα στατιστικά στοιχεία. Σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει στα 150 πόσο μάλλον στα 170! Σ' αυτό το σημείο υποθέτω είμαι αθάνατος ή κάτι τέτοιο".

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιστοποιητικό γέννησης του Mûrasi επιβεβαιώνει την εκδοχή του, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ιατρική εξέταση η οποία να μπορεί να την επαληθεύσει. Παράλληλα σημειώνεται ότι ο τελευταίος γιατρός που επισκέφτηκε ο Mûrasi πέθανε το 1971, οπότε υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες ιατρικές εξετάσεις.

worldnewsdailyreport

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου