11.4.14

" Ρομά " είχε "ρημάξει " την Κορινθία !!!

Εξιχνιάστηκαν είκοσι (20) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία 

Συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής 

Είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις -53.000- ευρώ 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, είκοσι (20) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Λουτρακίου Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (9.4.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, ο 24χρονος, προχθές (9.4.2014) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και διάφορα τιμαλφή, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, από τις αρχές Ιουνίου του 2013, είχε διαπράξει ακόμη δεκαεννέα (19) κλοπές και απόπειρα σε οικίες, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Λουτρακίου Κορινθίας.
Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις -53.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου