22.5.14

Ευρωεκλογές: 9:30 με 10 το βράδυ τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Ευρωεκλογές: 9:30 με 10 το βράδυ τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των ανθρώπων της Singular για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων την βραδιά των εκλογών τις οποίες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χαρακτήρισε ως τις πιο δύσκολες που έχει αναλάβει ποτέ.
Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 9:30 - 10:00 το βράδυ.
Ουσιαστικά εκείνη την ώρα θα πληροφορηθεί το κοινό ποια κόμματα προηγούνται στις ευρωεκλογές και μια εκτίμηση για τα ποσοστά τους ενώ δεν θα γίνει εκτίμηση για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών κι αυτό γιατί δεν επαρκούν οι συσκευές που μοιράζονται στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Οι έξι στους δέκα δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν πάρει οδηγίες από το υπουργείο Εσωτερικών να μετρούν πρώτα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ενώ οι δυο των δημοτικών και οι δυο των περιφερειακών.

Φέτος για πρώτη φόρα λόγω σταυροδοσίας δημιουργήθηκε ειδικό σύστημα για συλλογή των στοιχείων σε συνεργασία με τις περιφέρειες και έτσι αν όλα πάνε καλά θα υπάρχει εικόνα για το ποιοί εκλέγονται το βράδυ της Δευτέρας.

Το site του ΥΠΕΣ δέχθηκε πολλές και ισχυρές επιθέσεις από χάκερς κυρίως από την Αμερική αλλά το σύστημα άντεξε και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, παρά τις πολλές επισκέψεις που είχε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ των εκλογών της 18ης Μαΐου έγιναν 1 δισεκατομμύριο hits

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου