16.5.14

Οδ.Βουδούρης στην Καλαμάτα - "Όνειρα νίκης σε ...άδεια πλατεία "!!!

 ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ !!!
«Στις 18 Μαΐου πάμε στο δεύτερο γύρο και στις 25 Μαΐου θα νικήσουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα», τόνισε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης.

Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού στην Καλαμάτα είχε όλα τα χαρακτηριστικά της γιορτής, με τη συμμετοχή συγκροτημάτων ροκ και έντεχνης ελληνικής μουσικής. 

«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε ποια ζωή θέλουμε. Μια ζωή τοπικών ιθαγενών, με υποταγή, υποτέλεια, φτώχεια και απόγνωση; Ή μια ζωή, ενεργών πολιτών, με ελευθερία, αξιοπρέπεια και περηφάνια;» έθεσε ως διακύβευμα των εκλογών ο Οδυσσέας Βουδούρης.

«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε σε ποια χώρα θέλουμε να ζήσουμε.  Στην αποικία του χρέους, στο προτεκτοράτο του κ. Φούχτελ, στο βιλαέτι του κ. Τατούλη; Ή στην Ελλάδα των Ελλήνων που ζουν, δουλεύουν και παράγουν, για τα παιδιά τους, για την πατρίδα τους, για το μέλλον τους;

Αυτές οι εκλογές είναι βαθιά πολιτικές. Διότι η Πελοπόννησος, δεν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, δεν είναι καντόνι της Ελβετίας. Στην Ελλάδα βρίσκεται και με την υπόλοιπη Ελλάδα μοιράζεται την ανεργία, την ύφεση, την φτώχεια».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου