6.6.14

Μια διάνοια που "σάλεψε" ο 52χρονος από τη Ζαχάρω που κοιμόταν επί 25 ημέρες δίπλα στη νεκρή σύντροφό του

  ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - 25 μέρες κοιμόταν δίπλα στη νεκρή φίλη του  σε διαμέρισμα των Αμπελοκήπων !!!

Κι όμως ακόμα και τα καλύτερα «μυαλά» φτάνουν κάποτε στο άλλο άκρο. 

Ο λόγος για τον 52χρονο από τη Ζαχάρω που κατηγορείται για την δολοφονία της 48χρονης Ιρλανδής συντρόφου του στους Αμπελόκηπους. 
Όπως αποκάλυψε ο 89χρονος πατέρας του απόστρατου στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που ζει στη Ζαχάρω, ανεβαίνοντας το δικό του Γολγοθά, χρόνια τώρα, ο 52χρονος γιος του ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας που σπούδασε με υποτροφία της NASA αεροναυπηγός και για χρόνια εργάστηκε στην Αμερική για την συγκεκριμένη υπηρεσία, έως ότου διαγνώστηκαν ψυχολογικά προβλήματα που ανάγκασε τους υπευθύνους να τον απομακρύνουν.

Ο τραγικός πατέρας έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα από τη μοίρα. Έχει μείνει μόνος του πίσω στη Ζαχάρω να φροντίζει το δεύτερο γιο του – διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που ταλαιπωρείται από μια σοβαρή ασθένεια, σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο ηλικιωμένος έχασε πριν χρόνια τη σύζυγό του όταν η ίδια δεν άντεξε να βλέπει τους γιους της να λυγίζουν από τις ασθένειες.


Ο 52χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 48χρονης συντρόφου του, έχασε τη δουλειά του στη NASA πριν μερικά χρόνια. 

 Επηρεασμένος και από αυτή την εξέλιξη επέστρεψε στην Ελλάδα και πριν δύο χρόνια γνώρισε την Ιρλανδή φίλη του. 
Παρά τις αντιδράσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον παίρνει την απόφαση να ζήσουν μαζί όμως τα ψυχολογικά του προβλήματα επιδεινώνονται. 
Η 48χρονη είχε έρθει και για διακοπές στη Ζαχάρω με τον 52χρονο, όμως όταν οι γονείς του την είδαν να είναι συχνά σε κατάσταση μέθης και να έχει μη αποδεκτή συμπεριφορά αντιδρούν σε αυτή τη σχέση ακόμα περισσότερο.

Ο πατέρας μένει πίσω όσο μπορεί να σταθεί όρθιος να έχει στην έγνοια του τους δύο γιους του, ανησυχώντας πάντα για το τι μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή. Την περασμένη Κυριακή το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο του 89χρονου στην Ζαχάρω. 

Ο 52χρονος ενημερώνει τον πατέρα του. "Πατέρα έχω κάτι να σου πω, που θα σε στεναχωρήσω..."» και του λέει τα όσα συμβαίνουν. 
Δεν αναφέρει πουθενά για δολοφονία, παρά μόνο πως η γυναίκα είναι νεκρή εδώ και μέρες και πως πρέπει να την θάψουν. 
Ο πατέρας του – συνταξιούχος αστυνομικός – το πρώτο που του λέει είναι να καλέσουν την αστυνομία. Κάπως έτσι αρχίζει και γίνεται γνωστή η ιστορία.

 ilialive

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου