19.6.14

Ζευγάρι Βούλγαρων πίσω από το φόνο του «Μπρούνο, το καμάκι»

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του «Μπρούνο», ενός από τα πιο φημισμένα «καμάκια» της Ρόδου, που είχε πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Οι Κολοσσοί του Έρωτα". 

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο μαστροπό και την ομοεθνή του, που εξέδιδε, με την οποία το θύμα είχε ερωτική σχέση.

Όλα ξεκίνησαν από την ιατροδικαστική εξέταση που εξακρίβωσε ότι ο «Μπρούνο» δεν πέθανε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη τα ξημερώματα της Παρασκευής, ούτε από τις αναθυμιάσεις του καπνού. 

Παρότι η σορός ήταν απανθρακωμένη, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι υπήρχαν τρία τραύματα στα πλευρά του, πιθανότατα από μαχαίρι.

Στην πορεία της έρευνας αποδείχθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είχε αναπτύξει σχέση με την 37χρονη αλλοδαπή που προήγαγε στην πορνεία ο 35χρονος ομοεθνής της, ο οποίος εργάζεται ως μάγειρας στο νησί. 

Οι δύο Βούλγαροι αναζητήθηκαν, αλλά είχαν εξαφανιστεί και σύντομα διαπιστώθηκε πως είχαν αναχωρήσει από τη Ρόδο με πλοίο. 

Η άρση απορρήτου τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων οδήγησε στον εντοπισμό τους στη Χαλκιδική, όπου συνελήφθησαν και οδηγούνται στη Ρόδο για την προανάκριση. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν το κίνητρο του εγκλήματος.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου