13.6.14

ΕΝΑΡΞΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - Μάγεψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη γιορτή του ποδοσφαίρου


Μάγεψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη γιορτή του ποδοσφαίρου - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκίνησε απόψε στο γήπεδο «Corinthians Arena» του Σάο Πάολο με ένα φαντασμαγορικό σόου, στο οποίο πρωταγωνίστησαν η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια, Τζένιφερ Λόπεζ, ο ράπερ Πίτμπουλ και η βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, μαζί με εκατοντάδες χορευτές.
Η τελετή έναρξης ξεκίνησε στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδας και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, στους ρυθμούς της σάμπα.
Μάγεψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη γιορτή του ποδοσφαίρου - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες Στο κέντρο του γηπέδου είχε στηθεί μια τεράστια υδρόγειος η οποία άνοιξε στη μέση, παίρνοντας το σχήμα ενός τεράστιου λουλουδιού. Στο κέντρο του αναδύθηκε μια στρογγυλή πίστα, πάνω στην οποία ανέβηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Πίτμπουλ και η Λέιτε. Ντυμένοι στα χρώματα της Βραζιλιάς άρχισαν να τραγουδούν το «We Are One, το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.
Μάγεψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη γιορτή του ποδοσφαίρου - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες Το πρώτο θέμα της τελετής έναρξης του βραζιλιάνικου μουντιάλ ήταν η φύση. Χορευτές ντυμένοι με πολύχρωμα κοστούμια πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο. Με φορεσιές δέντρων, πουλιών, λουλουδιών, στα χρώματα της βραζιλιάνικης σημαίας αλλά και της μπάλας του ποδοσφαίρου.
Ακολούθησαν οι βραζιλιάνικοι χοροί του καρναβαλιού, οι επιδείξεις της καποέιρα, της παραδοσιακής βραζιλιάνικης πολεμικής τέχνης και φυσικά η αναπαράσταση του ποδοσφαίρου από μικρά παιδιά που φορούσαν τις φανέλες των 32 ομάδων.
Η τελετή έναρξης ήταν λιτή και σύντομη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου