20.6.14

«Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού εθνικής οδού Χανδρινού-Σουληναρίου»

Το έργο  «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού εθνικής οδού Χανδρινού-Σουληναρίου» επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με σκοπό να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση αριστερά του δρόμου Σουληνάρι-Χανδρινού, μήκους 1.200.00 μ. , ενώ στο ίδιο σημείο κατασκευάζεται και οδοφωτισμός. 
Ο προϋπολογισμός της πράξης είναι 243.000,00€ και εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ». Η κοινοπραξία που το υλοποιεί είναι η «Ι. Σκούφης-Μ. Αναστασοπούλου», ενώ ο φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πύλου Νέστορος.

Όσον αφορά την πορεία του έργου, έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του. Ειδικότερα, έχουν ήδη τοποθετηθεί τα
κράσπεδα του πεζοδρομίου και ο φωτισμός κατά μήκος του δρόμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ένα σημαντικό έργο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα ζωής των πολιτών, Ο Δήμος μας κάθε μέρα αλλάζει μορφή. Σήμερα βλέπω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το έργο αυτό, στην ουσία, ενώνει τις δύο τοπικές κοινότητες δίνοντας τη δυνατότητα ομαλής αλλά και ασφαλέστερης διάβασης των πεζών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου