31.7.14

ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ... Και «πιστολέρο» ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών - πυροβόλησε τον 18χρονο γιο του


Και «πιστολέρο» ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών - πυροβόλησε τον 18χρονο γιο του

Και…πιστολέρο εναντίον του 18χρονου γιου του, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, ο οποίος απομακρύνθηκε προ ημερών όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε καριέρα ως μάνατζερ νοσοκομείων με πλαστά χαρτιά και συγκεκριμένα με το πτυχίο ψυχολογίας του συνονόματου ξαδέρφου του.
Ο 62χρονος εκτελωνιστής, Θόδωρος Κουκάκης καυγάδισε με τον γιο του στο σπίτι της οικογένειας στην Πτολεμαϊδα και πυροβόλησε τον 18χρονο με αεροβόλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Κατά τη σύλληψή του υποστήριξε ότι και ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.
Αστυνομικοί συνέλαβαν πατέρα και γιο και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.
Σημειώνεται ότι με πρόσφατη απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, ανακλήθηκε ο διορισμός του Θ. Κουκάκη στο νοσοκομείο Γρεβενών, επειδή ο φάκελός του ελέγχθηκε μετά από καταγγελία και διαπιστώθηκε ότι τα πτυχία που κατέθεσε ήταν πλαστά και ανήκαν στον ξάδερφό του.
Ο ίδιος ωστόσο όταν πληροφορήθηκε τον έλεγχο που γινόταν από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, επιχείρησε να προλάβει τις εξελίξεις και ανακοίνωσε την παραίτησή του, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας και προκειμένου, όπως ανέφερε «να διευκολυνθεί το έργο του υπουργού στο χώρο της υγείας».
Κάτοικοι της Πτολεμαϊδας που τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα άτομο με ακροδεξιές καταβολές και ιδέες, αυταρχικό, ενώ επικαλούνταν ότι εκτός από σπουδές ψυχολογίας είχε κάνει και…τελωνειακής νομικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου