30.7.14

Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Βαγ. Πασπαλιάρης

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες ολόκληρη η Ηλεία που δεν μπορεί να πιστέψει πως «έφυγε», μετά από τροχαίο δυστύχημα, στα 28 του μόλις χρόνια ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Πασπαλιάρης.
Το «νήμα» της ζωής του άτυχου νέου κόπηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της Ανδραβίδας…

Η είδηση δεν άργησε να εξαπλωθεί αμέσως σε ολόκληρη την Ανδραβίδα και τον Κάμπο και να φτάσει μέχρι τη Βάρδα, όπου ο 28χρονος τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τα «πράσινα» του ΠΑΟΒ!
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha που οδηγούσε ο 28χρονος στην οδό Παμμεγίστων Ταξιαρχών «καρφώθηκε» με δύναμη, από αριστερά, πάνω σε Ι.X. αυτοκίνητο μάρκας HundaiAccent το οποίο οδηγούσε 58χρονος από την Ανδραβίδα, διασχίζοντας κανονικά την οδό Καλφιώτη.

Ο 28χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί για να τον βοηθήσουν, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

 Με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας να βρίσκεται σε μικρότερη απόσταση από 100 μέτρα, στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 28χρονο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Τα τραύματα όμως του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν τέτοια που τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του που αναμφισβήτητα, ήταν πάρα πολλοί…

Η μεγάλη αγάπη του 28χρονου Βασίλη Πασπαλιάρη ήταν το ποδόσφαιρο. Σε πολύ μικρή ηλικία έκανε τα πρώτα του βήματα στον «Φίλιππο» και στη «Δάφνη» Ανδραβίδας, ενώ μετά από μια μεγάλη ποδοσφαιρική πορεία τα δύο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας.

Η κηδεία του 28χρονου θα γίνει σήμερα στην Ανδραβίδα.

patrisnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου